Vispārējā detalizētā taro prognoze 2024. gadam: šis gads daudziem dos iespēju sevi parādīt!

2024. gadā valdīs Vecālais arkāns ar numuru 8. Klasiskajā Taro sistēmā tas atbilst Spēkam. Tāpēc mēs viņu uzskatām par gada valdnieku. Šis Arkāns atbilst savam nosaukumam, jo ​​tas galvenokārt simbolizē milzīgu dzīvības enerģiju, kas var izpausties gan pozitīvā, gan negatīvā aspektā.

Tāpēc tam ir diezgan daudz interpretāciju. Pirmā interpretācija, kas ir viena no galvenajām Spēkam, ir mīlestība pret dzīvi. Šajā gadījumā tajā jāiekļauj vairāki aspekti, pirmkārt, spēcīga motivācija konkrētai darbībai un aizraušanās. Otrā Arkāna interpretācija ir drosme, bezbailība. Trešā ir gatavība riskēt. Ceturtā ir nosliece uz radošumu kopumā un jo īpaši uz radošu pieeju dzīves problēmu un uzdevumu risināšanai. Tātad, kā redzam, vērtības atšķiras, un tāpēc 2024. gads acīmredzot solās būt interesants un notikumiem bagāts.

Vara un politika 2024. gadā

Spēka gads ir spēcīgu personību laiks. Tāpēc no viņa varam sagaidīt lielus notikumus, varbūt pat izrāvienus. Taču jāpatur prātā, ka politiskajā arēnā var parādīties kaislīgi, emocionāli cilvēki, kuri tiecas veikt iespaidīgas darbības un piesaistīt uzmanību. Tas nozīmē, ka brīžiem planētas politiskā dzīve būs kā šovs.

No otras puses, beidzot no politiķiem var sagaidīt gudrību, stingrību un gribasspēku. Tāpēc vismaz daļa no vārdiem pāries uz darbiem un reālām darbībām. Politiķus, visticamāk, gaida konkrēti uzdevumi, kas prasīs tiešumu, pašpārliecinātību un patiesību. Krāpties un izvairīties kļūs mazāk modē, un šādas izpausmes izraisīs arvien lielāku nosodījumu. Sāks tikt godā spēja cīnīties par saviem principiem un vienlaikus piedot citu cilvēku vājības (bet tām nepiekāpjoties).

Lasi arī: Internetā parādās informācija cik ļoti daudz nodokļu maksātāju naudu ir izšķērdējis Kariņš – Cilvēki ninki!

Jāpiebilst, ka dzīve noteikti periodiski sagādās cilvēcei smagus izaicinājumus, kas liks politiķiem dzīvot saspīlēti. Ar tiem cienīgi un veiksmīgi tiks galā tikai tie politiķi, kuriem raksturīga neatlaidība un vienlaikus pacietība un pozitīva attieksme pret pretiniekiem.

Cilvēku vitalitāte

2024. gads no cilvēkiem prasīs lielu fizisko izturību. Tie būs apstākļi – ārēji vai iekšēji –, kas pavadīs cilvēkus cauri dzīvei. Turklāt ārēju grūtību gadījumā var runāt par minimālām grūtībām, kas vienkārši liks demonstrēt vidusmēra cilvēkam daudzmaz normālas personības iezīmes. Bet ar iekšējām grūtībām situācija būs neskaidrāka. Šeit ir jārunā par risku pakļauties savām kaislībām un vājībām. Attiecīgi jums vienmēr jāatceras, ka jums ir jācīnās ar viņiem visos iespējamos veidos.

Turklāt tie, kas tiks galā ar šo uzdevumu, saņems noturīgu rezultātu – spēju nākotnē tikt galā ar līdzīgām izpausmēm ar daudz mazāku piepūli un lielisku pamatu fiziskai veselībai turpmāk.

Spēka gads ir ļoti piemērots dziedniecisko sistēmu izmantošanai, iespējams, pat tām, kas pirmajā mirklī šķiet ekstrēmas. Bet, izvēloties tos, jums jāvadās nevis pēc mirkļa modes vai iedomības sajūtas, bet gan pēc vēlmes kļūt garīgākam un neatkarīgākam no sliktiem ieradumiem.

Kā dzīvot zem Spēka zīmes

Padoms nr.1: Izmantojiet iespēju izpausties, parādīt savus talantus un prasmes. Atzinības iespēja šajā gada ciklā ir ļoti liela, un jums noteikti jācenšas to izmantot. Galu galā šāda iespēja var neparādīties tālāk, bet tikmēr būs daudz apstākļu, kas piemēroti savu spēju izmantošanai (kad tās jau ir pierādītas).

Padoms nr. 2: Ja rodas kādas problēmas, mēģiniet saglabāt mieru. Nekontrolēta emocionalitāte gandrīz noteikti jums nenāks par labu.

Padoms nr. 3: Ja redzat iespēju demonstrēt personīgās līdera īpašības, noteikti izmantojiet to. Pat ja tas ir saistīts ar noteiktām grūtībām, tas ir labi. Vienmēr domājiet un atcerieties, ka tie visi ir īslaicīgi un tiem nevajadzētu traucēt jums nostiprināties spēcīgā pozīcijā.

Padoms nr. 4: Esiet konsekvents savos nodomos, nebaidieties un nekautrējieties demonstrēt personīgās ambīcijas un riskēt. Nākotnē tas noteikti attaisnosies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment