6 sievu kļūdas, kuras ir nelaimīgas laulībā

Pēc laulības noslēgšanas katra sieviete sapņo par laimīgu mūžu kopā ar vīru, taču ne katra šo vēlmi īsteno. Dažas laulībā pieļauj kļūdas, kas viņām kaitē, atņemot cerības uz laimi un savstarpēju mīlestību.

6 sievu kļūdas, kuras sievietes pieļauj laulībā.

Mēģinājums atgriezt bijušās jūtas

Atceroties attiecības ar vīru “konfekšu un puķu” perioda rītausmā, sievietei pietrūkst bijušo emociju un jūtu. Patiešām, attiecību sākums ir saistīts ar neticamu garīgu pacēlumu, kas salīdzināms ar eiforijas sajūtu. Pāris vēl tikai atklāj viens otru, un katrs šāds atklājums sniedz pozitīvu emociju vētru.

Taču ar laiku jūtu asums apsīkst, laulātie ieslīgst ikdienas dzīvē, ģimenes problēmās, bērnu audzināšanā. Partneru statuss mainās no mīlētāju uz laulātajiem, vecākiem, un sieviete to saprot, bet viņai pietrūkst to laiku, kad viņi bija bezrūpīgi un visu laiku veltīja viens otram.

Cenšoties palielināt jūtu pakāpi, dažas sievietes ķeras pie provokācijām, piemēram, apzināti ierosina konfliktu, lai pēc tam notiktu vētraina samierināšanās. Problēma ir tā, ka partneris var nesaprast konflikta patieso cēloni un pakāpeniski attālināties no sievas.

Nemēģiniet atgriezties pagātnē, dzīvojiet tagadnē. Iemīlēšanās posmu nomainīja patiesas mīlestības un stipras pieķeršanās posms, tāpēc priecājieties, jo daudzi pāri to nesasniedz. Novērtējiet tos mazos priekus un laimes mirkļus, kas jums ir, un ar cerību raugieties nākotnē.

Pārspīlētas prasības pret sevi

Kā norāda zinātnieki, sievietes laulībā var ciest no sava perfekcionisma un tiekšanās pēc pilnības. Pakļaujoties sabiedrības prasībām un cenšoties sasniegt augstus rezultātus visās darbības jomās, sieviete pastāvīgi salīdzina sevi ar citiem un uztraucas, ka nespēj piepildīt tuvinieku un laulātā cerības. Tas izraisa iekšēju konfliktu, neapmierinātību ar sevi, savu kā laulātās, mātes un profesionāles lomu.

Patiešām, mūsdienu sievietei tiek uzspiesta attieksme, ka viņai jābūt speciālistei, mīlošai sievai, gādīgai mātei un koptai, perfekti izskatīgai un sportojošai.

Atcerieties, ka miers ģimenē ir daudz svarīgāks par līdz spīdumam nomazgātu grīdu vai laikus pagatavotām vakariņām. Ļaujiet sev būt vismaz mazliet nepilnīgai, nesavāktai, bezatbildīgai. Jūsu laulātais noteikti izvēlējās jūs ne tāpēc, lai spētu vadīt komandu. Padomājiet par to, kas jūs patiesībā esat.

Lasi vēl: Kāpēc kaķis seko jums “pa pēdām”: dzīvnieka ķermeņa valodas atšifrēšana

Nereālas cerības

Sievietes ar augstām prasībām pret sevi parasti no sava partnera sagaida daudz, bet sagaidīt – ne vienmēr nozīmē saņemt. Protams, apprecoties ir dabiski sagaidīt, ka laulātais pildīs savus pienākumus un atbildīs savai lomai ģimenē. Vienīgā problēma ir tā, ka katrs šo lomu redz savādāk. Kā norāda eksperti, spriedze laulībā ir saistīta ar paaugstinātu frustrāciju starp partneriem. Tas attiecas uz viņu garīgo stāvokli, kas rodas, ja nevar apmierināt noteiktas vajadzības.

Piemēram, sieva var gaidīt, ka vīrs salabos santehniku mājā, bet viņam nav šādu prasmju un iemaņu. Viņš no savas puses var sapņot par kopīgām vakariņām ar daudz pašgatavotiem gardumiem, bet sievai būs ieradums pusdienot ar draugiem kafejnīcās.

Iepazīšanās un tikšanās posmā būtu labi novērtēt realitāti un salīdzināt to ar savām cerībām. Ja pēc kāzām ir radušās nereālas cerības, risinājums ir viens – sēsties pie sarunu galda un mierīgi, bez kliegšanas atrast kompromisu, kas būtu piemērots abiem.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment