Vērsis saskārsies ar problēmām, bet Zivis izbaudīs labu dienu; Dienas horoskops 9. decembrim visām zodiaka zīmēm

Irina Bogdan dalījās ar prognozi par gaidāmo sestdienu, 2023. gada 9. decembri, katras zodiaka zīmes pārstāvjiem. Ekspertu analīze tika veikta kopā ar informācijas portāla Abiem žurnālistiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam būs viegla un veiksmīga diena, kurā pūles tiks atalgotas. Svarīgi nebaidīties eksperimentēt un pievērst vairāk uzmanības tuviniekiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Jau no paša rīta Vērsi saskarsies ar daudzām problēmām, un ne visas no tām būs saistītas ar darbu. Svarīgi nelaist garām svarīgus mirkļus, risinot steidzamus un galvenos uzdevumus, bet pārējos var atlikt uz nākamo nedēļu.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem tiek solīta veiksmīga un mierīga diena, kurā nesvarīgi sīkumi piekāpsies svarīgiem jautājumiem. Problēmas jārisina, tiklīdz tās rodas.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži šodien saskarsies ar negaidītu izdevumu risku. Rīta ziņas varētu krasi mainīt viņu skatījumu uz dažiem dzīves aspektiem vai tuvinieku tuvumā.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī diena būs veiksmīga un produktīva, taču ir svarīgi nesteigties un nepieņemt sasteigtus lēmumus. Tie zīmes pārstāvji, kuri rūpīgi apsvērs un pārdomās katru soli, var rēķināties ar panākumiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām diena nesīs vairāk jautājumu nekā atbilžu, prasīs viņu uzmanību, lai gan tā var novērst uzmanību no citām lietām. Tomēr pūles nenāks veltīgi, un rezultāti būs vērā ņemami.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment