Gatavojoties atpūsties uz lauriem: Pāvels Globa paziņo, kuras zīmes Decembrī sagaida negaidītu pārsteigumu

Gatavojaties atpūsties uz pamatīgiem lauriem! Pāvels Globa paziņo, kuras būs tās laimīgās zīmes Decembrī, kuras sagaida tik tiešām negaidītus pārsteigumu un daudz laimes brīžu. Vai šajā sarakstā būsiet arī Jūs? 

Izteiciens “atpūsties uz lauriem” cēlies no senās Grieķijas un Romas lauru vainaga tradīcijas. Senajos laikos lauru vainags bija simbols, ko piešķīra uzvarētājiem sporta sacensībās, militārās uzvaras gadījumā vai citās svarīgās un prestižas notikumu iznākumā.

Tāpēc šī izteiksme nozīmē lepoties ar sasniegumiem, gūtajām uzvarām vai panākumiem un pēc tām vairāk neatvainoties strādāt vai turpināt cīnīties.

Tātad, izmantojot izteicienu “atpūsties uz lauriem”, cilvēki iesaka izbaudīt un lepoties ar saviem sasniegumiem, bet vienlaikus aicināt piekopt modrību un nepalaist garām jaunus izaicinājumus vai iespējas

Trīs zīmju pārstāvji decembrī saņems negaidītu pārsteigumu. Par to mums pastāstīja krievu un padomju astrologs, rakstnieks un publicists Pāvels Globa.

Dvīņi būs īstie veiksminieki. Nepārprotami laimīgie mēneša cilvēki sasniegs visus savus mērķus un spēs piepildīt savus lolotos sapņus. Dvīņiem veiksies arī personīgajā dzīvē – viņi var satikt savu otro pusīti. Pastāv arī iespēja nopietni iedzīvoties.

Vēzim veiksies finansiālā ziņā. Laime būs viņu pusē, zīmes pārstāvji var droši iegādāties loterijas biļetes. Naudas veiksme viņiem ir garantēta. Arī darbā viss ies uz augšu. Vēzis var cerēt uz paaugstinājumu vai lielu prēmiju.

Arī Skorpioniem finansiāli veiksies. Tomēr mēneša sākumā viņiem būs smagi jāstrādā, lai nopelnītu bagātību. Ja zīmes pārstāvji pieliks maksimālu piepūli un pūles, viņi varēs atpūsties uz lauriem un savākt smaga darba augļus.

Leave a Comment