4 zvaigžņu zīmes, kas vienmēr parāda savu patieso Es un nekad netēlo to kas viņi nav

Vai jūs zināt kādu, kurš vienmēr ir godīgs un netēlo neko neatkarīgi no apstākļiem? Viņi vienmēr rāda tikai savu patieso būtību.

Ir dažas zīmes, kas vienmēr parāda savu patieso būtību, lai arī cik sarežģīti būtu apstākļi. Šeit ir norādītas zīmes, kuras, visticamāk, ir autentiskas, pamatojoties uz to astroloģiskajām īpašībām.

Auns

Kā pirmā zīme Auns tiek uzskatīts par jaunāko vai garīgi nenobriedušo zīmi. Tāpat kā mazi bērni, viņi ir impulsīvi, atvērti un ārkārtīgi godīgi. Viņi ir autentiski, jo nezina citu veidu, kā būt. Viņu jūtas burtiski ir uzrakstītas visā viņu sejā, un viņiem ir gandrīz neiespējami kontrolēt savus emocionālos uzliesmojumus.

Viņu autentiskums var izpausties tiešumā – Auns jūtas neērti, kad nākas melot, un uzskata to par bezjēdzīgu. Viņi uzskata, ka labāk vienmēr teikt patiesību, pat ja tā var sāpināt. Aunam nepatīk cilvēki, kas melo vai izliekas, jo tas liek viņiem izskatīties viltotiem un negodīgiem – divas lietas Auns nevar izturēt.

 

Turklāt Auns ir uguns zīme, un uguns zīmes ir pazīstamas ar savu kaislību, enerģiju un drosmi. Tāpat kā naivi bērni, Auni drosmīgi virzās uz priekšu – viņu dvēseles ir tik nepieredzējušas, ka viņi vēl nav iemācījušies piesardzību vai sekas.

Neatkarīgi no tā, kas viņiem patīk, viņi tiecas ar sirsnību, ko viņi nevar noslēpt. Neatkarīgi no tā, vai tā ir iemīlēšanās vai augstu mērķu sasniegšana, Auns vienmēr dod 110%. Viņu patiesā, dinamiskā enerģija ir lipīga un liek apkārtējiem justies pacilātiem un iedvesmotiem.

 

Jaunava

Jaunavas vienmēr parāda savu labāko pusi un uzstāj, lai apkārtējie darītu to pašu. Viņi ir “fiksatori”. Jaunavas ir uz detaļām orientētas perfekcionistes, tāpēc viņām ir viegli pamanīt trūkumus cilvēkos un situācijās. Viņi norāda uz šīm problēmām, mēģinot tās novērst, taču tas var šķist nežēlīgi, lai gan viņu nodomi ir labi.

Pat ja runa ir par viņu pašu “trūkumiem”, Jaunavas atklāti dalās ar to, kas viņām nepatīk. Tas nav tāpēc, ka viņi īpaši augstu vērtē neaizsargātību, bet kā Zemes zīme tie ir ļoti praktiski un loģiski.

Viņi nesaista emocijas ar saviem trūkumiem un nesaprot, cik sāpīga kritika var būt citiem. Viņi vienkārši uztver savus trūkumus kā kaut ko tādu, kas ir jānovērš, un kā tos var novērst, ja viņi to neatzīst? Jaunavas uzskata, ka autentiskums, tostarp savu trūkumu pieņemšana, ir vienīgais veids, kā kļūt par sevis labāko versiju.

 

Strēlnieks

Strēlnieku ķermenī nav neviena viltus grauda. Šī uguns zīme bieži iekrīt vienā slazdā, bet vienmēr ar vislabākajiem nodomiem. Viņiem patīk smieties un jokot, un, tā kā viņi paši nav īpaši jūtīgi, viņi var nepievērst uzmanību citu cilvēku jūtām. Viņi var nejauši izspēlēt aizvainojošu joku un neapzināties, ka kādu ir sarūgtināti, līdz sāk raudāt, taču tad Strēlniekam ir patiesi žēl.

Šī zīme ar prieku parādīs pasaulei, kas viņam ir, kārpas un viss. Viņi aptver savas dīvainības un atrod tajās humoru. Lai gan viņi mēdz pārspīlēt, lai padarītu savus stāstus interesantākus, viņi gandrīz nekad nemelo. Viņiem patīk, ja visas kārtis ir uz galda, un viņi nevar izsekot maldināšanai vai manipulācijām; viņi ir pārāk aizņemti, padarot dzīvi par piedzīvojumu un virkni jautru pārpratumu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ļoti lepojas ar to, ka viņi ir paši, gandrīz līdz pat pretrunīgiem. Viņi atsakās sekot pūlim un dod priekšroku gājienam saskaņā ar savu melodiju. Viņi nekad neslēpj patiesību un neuzticas cilvēkiem, kuri šķiet viltoti, noslēpumaini vai nepatiesi.

Ja kas, viņi varētu izmantot taktiku; viņi vērtē patiesību pār emocijām, un dažreiz viņiem trūkst žēlastības, lai maigi izklāstītu skarbas patiesības. Viņi arī pieņem apzinātus lēmumus atšķirties, piemēram, atsakās valkāt darba formas tērpu vai nepatīk populārs mākslinieks. Ūdensvīri varētu iemācīties, ka dažreiz ir labi, ja patīk tās pašas lietas, kas citiem, un dažreiz iet līdzi straumei.

Lasi vēl: Jums laime seko pa pēdām: 4 zvaigžņu zīmes, kas apveltītas ar izcilu veiksmi

Kā humānās palīdzības zīme Ūdensvīri tika laisti uz šīs planētas, lai palīdzētu citiem. Viens no viņu iecienītākajiem uzdevumiem ir palīdzēt cilvēkiem atklāt un pieņemt savu patieso būtību.

Viņu autentiskums ir tik drosmīgs un acīmredzams, ka ir grūti nevēlēties parādīt savu patieso sevi, kad esat viņu tuvumā. Viņi atrod skaistumu unikalitātē un palīdzēs jums ieraudzīt savus trūkumus jaunā gaismā.

 

Leave a Comment