Jums laime seko pa pēdām: 4 zvaigžņu zīmes, kas apveltītas ar izcilu veiksmi


Par laimi, neviena no nākamajām četrām zvaigžņu zīmēm nav dzimusi zem sliktas zīmes. Viņiem bija tā laime piedzimt ar tādu saules, mēness un zvaigžņu izkārtojumu, ka viņi ir laimīgākie no visiem desmitiem zīmju.

Taču veiksme ir jāsargā, nevis jāizmanto – ja nerūpējies par sevi un nenovērtē to, kas tev ir dots vienkārši dzimšanas datuma dēļ, veiksme agri vai vēlu izsīkst visiem.

1. Svari

Svarus pārvalda Venera, kas tiek uzskatīta par planētu, kas visticamāk nodrošinās veiksmi tādās lietās kā mīlestība un veselība. Svariem var nebūt īpaši paveicies materiālajā bagātībā, taču, ja tev ir mīlestība un veselība, tu esi bagātāks par jebkuru miljardieri.

Turklāt, ja jūs izstaro mīlestību un veselību, nauda mēdz atrast ceļu jūsu kabatās. Tā kā Svarus simbolizē “svari”, viņi bieži tiek uztverti kā godīguma un vienlīdzības piekritēji. Un varbūt viņi šīs lietas atbalsta teorētiski, bet, ja runa ir par veiksmi, tad svari gandrīz 100% nosver viņu labā.

 

2. Strēlnieks

Strēlnieku pārvalda Jupiters, kas bieži tiek saistīts ar fizisko dziedināšanu, materiālo bagātību un pat brīnumiem. Tas gan nenozīmē, ka Strēlniekiem vajadzētu pārēsties, dzert, smēķēt, lietot narkotikas un nesportot, ticot, ka viņiem ir tā paveicies, ka zvaigznes piedos viņu nolaidību un sadziedēs viņu pašu radītās brūces.

Tas arī nenozīmē, ka, lai arī cik daudz materiālās bagātības viņi būtu sakrājuši, tā jātērē nenozīmīgiem priekiem, jo ​​nevienam nav tā paveicies, un labās un visu zinošās zvaigznes, kas valda mūsu dzīvē, nav gatavas atdot daudz brīnumu tiem, kas nenovērtē, cik viņiem ir paveicies. Tas tikai nozīmē, ka, runājot par veselību un bagātību, Strēlniekiem ir paveicies nedaudz vairāk nekā lielākajai daļai cilvēku.

 

3. Lauva

Lauva ir uguns zīme, kuru pārvalda saule, kas ir viņu galvenais veiksmes avots, ko viņi saņēma dzimšanas brīdī. Viss pārējais ir atkarīgs no viņiem.

Lai gan viņi var nebūt pakļauti neregulāriem “veiksmes” uzliesmojumiem tādā nozīmē, ka, piemēram, uzvarot loterijā vai atklājot, ka viņu vēža audzējs ir mistiski pazudis, viņiem ir paveicies, ka viņi ir dzimuši zem zīmes, kas viņiem piešķir lielu enerģiju. Viņi apvieno šīs iedzimtās īpašības, lai ar savu gribu un apņēmību pavērtu ceļu uz panākumiem un pārvarētu visus neveiksmes triecienus.

 

4. Vērsis

Tāpat kā Svarus, arī Vērsi pārvalda Venera. Tas nozīmē, ka viņi ir nosliece uz nebeidzamo romantiskās svētlaimes un fiziskās veselības prieku baudīšanu daudz vairāk nekā visas citas zīmes.

Lasi vēl: Auniem dienu vajag pavadīt ar ģimeni, bet Svari riskē palaist garām labu iespēju; Dienas prognoze 14. augustam visām zīmēm

Vērsis ir arī zemes zīme, kas nozīmē, ka viņi ir racionāli un neļauj veiksmei tikt galvā. Tāpat kā Svariem, viņiem ne vienmēr ir paveicies, kad runa ir par naudu. Bet, runājot par veselību, bagātību un gudrību, divi no trim nav slikti. Ja esi vesels un gudrs, iespēja, ka atradīsi veidu, kā piesaistīt naudu, ir ļoti liela.

Leave a Comment