Auniem dienu vajag pavadīt ar ģimeni, bet Svari riskē palaist garām labu iespēju; Dienas prognoze 14. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana ir sastādījusi prognozi  14. augustam, raksturojot to kā ļoti labvēlīgu, un sniegusi ieteikumus katrai zvaigžņu zīmei. Portāla Abiem žurnālisti iepazinās ar detalizētu prognozi trešdienai, 2024. gada 14. augustam.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem ieteicams šo dienu pavadīt kopā ar ģimeni un mīļajiem, kā arī pievērst uzmanību savai otrajai pusītei. Šis ir labvēlīgs laiks ģimenes veidošanai, un vientuļajiem zīmes pārstāvjiem var būt lemta kāda liktenīga tikšanās.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem šī diena solās būt ļoti ienesīga. Tu uzlabosi savu finansiālo situāciju un varēsi daudz ko atļauties.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem vajadzētu drosmīgi ķerties pie pārmaiņām savā dzīvē. Visas tās būs veiksmīgas un daudzsološas. Turklāt šī diena nesīs neaizmirstamus priecīgus notikumus.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži būs pārliecināti un drosmīgi, neskatoties uz esošajām šaubām. Rīkojoties neatlaidīgi un apņēmīgi, zvaigznes būs labvēlīgas, lai sasniegtu savus mērķus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien var pakļauties slinkumam. Ir svarīgi atcerēties, ka tev ir noteikti pienākumi, kas jāpilda. Attiecībās gaidāms labvēlīgs periods. Daži zīmes pārstāvji šodien var nolemt noslēgt oficiālu savienību ar savu otro pusīti.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām ieteicams būt gatavām interesantiem piedāvājumiem. Nesteidzies atteikties vai piekrist, analizē visus “par” un “pret”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment