Auniem dienu vajag pavadīt ar ģimeni, bet Svari riskē palaist garām labu iespēju; Dienas prognoze 14. augustam visām zīmēm

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari šodien riskē palaist garām unikālas iespējas un izredzes atrisināt kādu ilgstošu problēmu. Turklāt tev var būt grūti vienoties ar apkārtējiem, jo viņi nav gatavi kompromisiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni šodien var mēģināt tevi par kaut ko pārliecināt, bet tu paliec nelokāms. Neieklausies nevienā un rīkojies tā, kā tev šķiet pareizi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki darīs lietas, kas viņiem sagādā prieku un iedvesmo. Iespējams, tu beidzot iegūsi kaut ko tādu, ko jau sen esi vēlējies.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šī diena būs vēlmju piepildīšanās laiks. Tu uzstāsi, lai attiecības ar kādu cilvēku turpināsies, un neviens neuzdrošināsies tev atteikt. Eksperts tev iesaka būt neatlaidīgam un sekot saviem sapņiem. Panākumi ir pavisam tuvu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri šodien var saņemt nepamatotus pārmetumus. Tomēr patiesība ir tavā pusē, tāpēc neatlaidīgi aizstāvēs savas intereses. Var rasties konflikti, bet izlīgums ir nenovēršams.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šodien nāksies no kaut kā atteikties. Tev var būt žēl ieguldīto pūļu un laika, taču neko nevarēsi izdarīt. Iespējams, tev vajadzētu mēģināt rast kompromisu.

Leave a Comment