3, iespējams visgudrākās sievietes no visām Zodiaka zīmēm

Runā, ka, ieraugot gudras un par sevi pārliecinātas sievietes, vīrieši “paliek bez elpas”. Kā savu dzīves biedru viņi tādas izvēlas reti, bet fakts, ka tādas sievietes ir sasniegušas noteiktus panākumus profesionālajā un dzīves sfērā, izraisa stiprā dzimuma pārstāvjos cieņu.

Psihologi apgalvo, ka tādām sievietēm pēc būtības piemīt vīriešu apziņa, tomēr viņām tas nav nekas apgrūtinošs un itin nemaz dzīvē netraucē.

Un tā, kuru Zodiaka zīmju pārstāves ir visgudrākās un mērķtiecīgākās?

Auns

Auns atšķiras ar iedzimtu izpratni. Agrīnā vecumā cenšas iekarot “sētas” uzticību un iegūt monopolu attiecībās ar vienaudžiem. Sievietēm, kuras dzimušas šajā zīmē, ir pietiekoši viegli un vienkārši būt līderiem, un viņām tas patīk. Bet tas, ka tas sit pa vīriešu pašcieņu, Aunu kaut kā neinteresē. Tādas sievietes ir ļoti izturīgas, un viņām piemīt augsts dzīves potenciāls. Viņām ir raksturīgs ķerties pie sarežģītiem darbiem pat, ja šie darbi ir īsti vīriešu darbi.

Vienīgais trūkums tādu sieviešu raksturā ir naivums, kaut arī viņas ir pietiekoši agresīvas pret apkārtējiem, tiesa netaisnības un dusmu priekšā dusmoties viņas var burtiski pāris sekundes, jo acumirklī izmaina situāciju, viņas netaisās ilgi ciest. Sievietes-Auni ir pārliecinātas, ja viņas nebūs tādas, viņas viegli salūzīs zem sabiedrīskā viedokļa sitieniem, un to viņas nevar atļauties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru