Greizsirdīgs vīrietis 32 reizes sadūra savu draudzeni. Pēc gada viņas glābējs teica viņai ko tādu, kas uz visiem laikiem mainīja viņas dzīvi

Es vienmēr esmu ticējusi mīlestībai no pirmā acu skatiena. Nekas nespēj līdzināties tai sajūtai, ka tu palūkojies uz šo cilvēku un saproti, ka jums ir kaut kāda kopīga saikne.

Pirmā Melisas Domes tikšanās ar savu vīru Kameronu Hilu bija neparasta, taču pavisam cita iemesla dēļ.

Kad Kamerons pirmo reizi satika Melisu pēc briesmīga uzbrukuma, viņa knapi turējās pie savas dzīvības.

Taču Kamerons zināja, ka atkal ar viņu tiksies un jau pēc trīs gadiem padarīs viņu par savu sievu.

Viņu pirmā tikšanās reize bija ļoti briesmīgos apstākļos. Kad Melisa centās izšķirties no sava bijušā drauga, viņš viņu 32 reizes sadūra.

Kad viņa tika atrasta, 20 gadus vecā sieviete bija viscaur klāta asinīs un aiz mata gala turējās pie savas dzīvības.

Kamerons, būdams ugunsdzēsējs, un citi mediķi ļoti veiksmīgi un ātri ķērās klāt sievietes dzīvības glābšanai.

Liktenis iejaucās, jo pēc 10 mēnešiem viņi atkal satikās. Melisa kļuva par palīdzības sniedzēju ģimenes vardarbības upuriem, bet Kamerons atradās skatītājos, gaidot mediķu publisko sanāksmi.

Melisa bija komunicējusi ar daudziem mediķiem, kas tajā naktī glāba viņas dzīvību, bet Kameronu viņa nebija redzējusi kopš uzbrukuma naktis. Tad viņa pamanīja viņu telpā ar citiem mediķiem.

Lai gan tajā dienā viņiem nebija īsti daudz brīva laika sarunām, viņi bija domājuši viens par otru jau kopš tās liktenīgās reizes. Pavisam drīz Kamerons atrada veidu, kā sazināties ar Melisu.

Viņš uzaicināja Melisu un viņas mammu uz ugunsdzēsēju nodaļu, kurā viņš strādāja, lai parādītu viņām ekskursiju tajā. Vēlāk viņš uzaicināja viņu pavakariņot.

Pārim izveidojās tūlītēja saikne, tādēļ Melisa pavisam drīz atrada iemeslu daudz biežāk iegriezties Kamerona ugunsdzēsēju nodaļā. Kādu reizi, pēc ārkārtīgi gara skūpsta, pāris saprata, ka ir piemēroti viens otram.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru