3, iespējams visgudrākās sievietes no visām Zodiaka zīmēm

Skorpions

Skorpions – tā ir sievišķība ar vīrišķīgām īpašībām. Sieviete-Skorpions jau no pašas dzimšanas līdz pašam dzīves galam saprot, ka viņas liktenīgā ir sievišķīgā daļa, kaut arī ne tāda, kāda tā ir citām sievietēm. Viņas uzskata, ka cilvēka dzīve ir vienkāršāka, neskatoties uz to, ka viņā atrodami dažādi veidi sievišķās viltības un māņu.

Sievietēm-Skorpioniem viss ir pietiekoši vienkārši, viņām piemīt augsta intuīcija, kas ļauj viņām to pārvērst par priekšrocību, jo redzēt “cauri cilvēkam” ir tieši tas, ka viņām ir vajadzīgs. Ziniet, ka tādas sievietes apbrīnojami viegli atpazīst krāpnieku. Sievietēm-Skorpioniem ir pietiekoši atriebīgs raksturs, un galvenais, ka viņas nekad necietīs zaudējumus, atcerieties par to.

Mežāzis

Mežāzis – tā ir īpaša uzmanība jau no jaunības. Viņi ir mierīgi un nopietni, ne kā pārējie bērni. Blēņas nav domātas viņiem, saziņas loks Sievietēm-Mežāžiem ir pietiekošs šaurs, parastam mirstīgajam tajā neiekļūt. Tādas sievietes lieliski atrod kopīgu valodu ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Konkurenci profesionālajā līmenī var radīt tikai nobriedušā vecumā.

Viņas vienmēr lieliski kontrolē emocijas, un jūs nekad neredzēsiet viņas uzsākam konfliktu. Daba ir viņas apveltījusi ar īpašu spītību, un tāpēc viņas var nokaitināt jebkuru pretējā dzimuma pārstāvi, turklāt nav svarīgi, kāda ir viņa Zodiaka zīme.

avots

Leave a Comment