Zvaigžņu spogulis: kuras ķermeņa daļas Zvaigžņu Zīmēm ir visskaistākās

Katram cilvēkam ir sava gars, gan iekšējais, gan ārējais. Zvaigžņu eksperte Irina Čaika izdevumam “Express Gazeta” pastāstīja par to katras zvaigžņu zīmes izskata daļu, kas piesaista citu skatījumu. Bet ne visi to var atrast sevī un prasmīgi izmantot. Tā ir ķermeņa daļa vai sejas vaibsti, kas jūs atšķir no vairuma cilvēku un padara jūs unikālu, neatkārtojamu, īpašu.

Auns

Papildus ugunīgajam temperamentam šī zīme piešķir tās īpašniecei biezas skaistas uzacis, izceltus vaigu kaulus un izteiktu zodu. Šīs zodiaka zīmes īpašnieku ķermeņi bieži vien ir labi uzbūvēti jau no dzimšanas. Auniem ir arī ass izskats, un tas ir viņu īpašais šarms.

Vērsis

Šo zīmi ir grūti sajaukt ar citām: krokas, biezas skropstas un kuplas jutekliskas lūpas, spēcīgs skaists kakls, plats zods. Un šis kūtrais skatiens… laipns, nedaudz naivs, nu, vienkārši nav iespējams palikt vienaldzīgam. Vērša valdnieks ir skaistuma planēta Venera, tāpēc kopumā viņi ir skaisti cilvēki.

Dvīņi

Ja esat dzimis zem šīs zīmes, tad, iespējams, jums ir aizraušanās ar reinkarnāciju, tāpēc jūs zināt, kā izskatīties tā, kā jums patīk. Pēc izskata tavs slepenais ierocis ir iegarenā, izsmalcinātā seja un piemīlīgais deguns, kā arī skaistas rokas. Atšķirīga iezīme un apkārtējo skaudības objekts ir jauneklība, kas piemīt šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Lasi vēl: Silts, gāzēts vai ledaini auksts: kādu ūdeni labāk dzert, lai zaudētu svaru

Vēzis

Šīs zīmes īpašnieki dāvanā saņēma lielas, apaļas acis, kā divus okeānus, kuros var viegli noslīkt. Viņu seja ir pievilcīga citu acīs ar gludajiem, noapaļotajiem vaibstiem. Arī Vēžiem bieži ir skaisti, viļņaini mati. Šai zīmei vienkārši nav iespējams paiet garām!

Lauva

Ja esat dzimis zem šīs karaliskās zīmes, tad jūsu unikālās iezīmes: kupli grezni mati, protams, arī rudi mati, kā krēpēs, dziļš, domīgs skatiens. Īpašu pieskārienu rada platais deguna tilts – tas viss piešķir izskatam īpašu žilbinošu harizmu. Lauvas neapšaubāmi izceļas ar savu lepno stāju, viņus nav iespējams nepamanīt citu cilvēku vidū.

Jaunava

Daba ir piešķīrusi šo augšupejošo zīmi ar skaistām mandeļveida acīm un gurdenu, pievilcīgu izskatu, taisnu, aristokrātisku degunu. Merkurs, kurš pārvalda šo zodiaka zīmi, apveltīts ar jauneklīgu izskatu. Visticamāk, ka bez pases šampanieti tev nepārdos, bet bez komplimentiem noteikti nepaliksi!

Nākamajā lapā: Svari, Skorpions, Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis

Pievienot komentāru