Zvaigžņu spogulis: kuras ķermeņa daļas Zvaigžņu Zīmēm ir visskaistākās

Svari

Šīs zīmes pārstāvji atrodas Veneras ietekmē. Ārēji skaisti un graciozi Svariem ir pareizi proporcionāli sejas vaibsti, bedrītes uz vaigiem, skaistas acis, viļņaini mati. Kur ir Svari, tur it visā ir skaistums, tāpēc vienaldzīgs nepaliks neviens.

Skorpions

Papildus kaislei, daba ir piešķīrusi šo zīmi ar magnētisku, caururbjošu skatienu, kas spēj savaldzināt ikvienu, mandeļveida acīm un vieglu rotaļīgu vilni matos. Skorpionam nav jābūt skaistam, viņš ir kā spēcīgs magnēts, kas piesaista uzmanību ar savu enerģiju. Tāpēc pat nemēģiniet pretoties viņa valdzinājumam – tas ir bezjēdzīgi!

Strēlnieks

Šī optimistiskā zīme piešķir tās īpašniekam apaļas acis ar maigu, labsirdīgu izskatu, kuplu, vilinošu apakšlūpu. Dzirkstošais smaids nepamet viņu sejas, piesaistot citu acis. Strēlnieks visus iekaro ne tikai ar savu izskatu, bet arī ar neticamu optimismu, gudrību, sirsnību. Es gribu sazināties ar viņu un vienkārši būt klāt.

Lasi vēl: Viņa sirds var apstāties – slavens un izcils sportists cīnās par savu dzīvību

Mežāzis

Ja Mežāzis tev paies garām, tad nāksies atskatīties, jo viņš uzmanību piesaista ar pārdrošu nevīžīgu frizūru, neparastām, kuplām uzacīm, izteiktiem vaigu kauliem, skaistām acīm un tiešu, atvērtu skatienu. Mežāži iekaro visus ar savu pārliecināto gaitu un pašcieņu katrā kustībā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri piešķirs izredzes visām zīmēm sava attēla spilgtumā un oriģinalitātē, un tas ir viņu spēcīgais spēks. Ūdensvīrus izceļas ar iegarenu, skaidru seju, svaigu ādu, it kā vēsmas pūstu. Ūdensvīra sabiedrībā vienmēr ir patīkami un viegli, nav iespējams viņu neatšķirt no pūļa.

Zivis

Zivīm, iespējams, ir vislielākās, skaistākās, it kā ar plīvuru, acis, kurām nav iespējams pretoties. Šī jutekliskā un dziļā zīme ir skaista ne tikai ārēji, bet arī iekšēji, jo Zivīm piemīt patiess garīgums.

Pievienot komentāru