Zvaigžņu prognoze no Tianas Atlas nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Visas nedēļas garumā no 2023. gada 13. līdz 19. martam Mēness atradīsies dilstošā fāzē. Un, kā saka eksperte Tiana Atlasa, tā ir laba zīme.

Jaunas lietas iegūs papildu impulsu. Mums mugurā “pūtīs” godīgs vējš, lai visi mūsu plāni pēc iespējas ātrāk piepildītos.

Tomēr veiksme var nedaudz aptumšot reālistisku skatījumu uz lietām. Daudzi riskē būt ilūziju gūstā un neaprēķināt savus spēkus. T. Atlasa sniedza padomus, kā izvairīties no kritiskām kļūdām.

 

Kādas izmaiņas notiks no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam visām zīmēm

Tiana Atlasa uzskata, ka visi radošo profesiju pārstāvji tuvāko septiņu dienu laikā jutīsies vislabāk. Tas būs iespējams, pateicoties mūsu zvaigznes atrašanās vietai attiecībā pret planētu Jupiteru un pēc tam pret Neptūnu. Var mēģināt izmantot šo laiku labiem mērķiem, pieņemt svarīgu lēmumu, uzdrīkstēties kaut ko darīt. Iespējams, ka tev paveiksies ar lielu laimestu.

Veiksmīgs debesu ķermeņu izvietojums sola loloto vēlmju piepildījumu. Bet, lai to izdarītu, jums jādomā tā, it kā jums jau būtu viss nepieciešamais.

Īpašu vietu šonedēļ ieņems mīlestības un personisko attiecību tēma. Sirds burtiski atkusīs līdz ar pēdējām ziemas sniega kupenām.

Pēc grūtā perioda, kad Venera atradās Mežāža zīmē un ienesa tuvinieku saziņā aukstuma pieskārienu. Tagad, sākot ar 6. martu, planēta ir pārgājusi Ūdensvīra zīmē. Marss sekoja viņas piemēram, kas nozīmē, ka tiek aktivizētas sociālās saites.

Lasi arī: Kažeta Ahmetžanova nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kas 2023. gadā atradīs mīlestību vai pat izveidos ģimeni

Jautājuma otrā puse ir emocionālo reakciju saasināšanās. Tā kā ne visi cilvēki ir vienlīdz līdzsvaroti, nervu pārmērīgas uzbudinājuma klātbūtnē var rasties problēmas ar prātīgu situācijas novērtējumu. Daži izlems par pēkšņu attiecību pārtraukumu vai piekritīs apšaubāmam piedāvājumam. Centieties pieturēties pie sakāmvārda “septiņas reizes nomērīt – vienreiz nogriezt”.

2022. gada 10. martā arī Merkurs ieies Zivju zīmē. Šis faktors tikai saasinās vēlmi nocirst plecu. Ko tu vari pateikt? Tikai prāta kontrole pasargās mūs no nepārdomātu lēmumu pieņemšanas.

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu prognozi katrai nedēļas dienai 

COMMENTS

Pievienot komentāru