Kažeta Ahmetžanova nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kas 2023. gadā atradīs mīlestību vai pat izveidos ģimeni

Kurš 2023. gadā atradīs mīlestību un izveidos ģimeni, sacīja iedzimtā šamane Kažeta Ahmetžanova. 

Abiem žurnālisti uzzināja, kas ir šie laimīgie, kuri pēc ilga vientulības laika beidzot satiks savu mīlestību un pat dosies kopā ar savu dvēseles radinieku.

Vērsis

Pirmkārt, šis gads būs veiksmīgs Vērša zīmes pārstāvjiem. Īpaši liktenīgs būs gada ekvators – šajā laikā veiksi inventarizāciju un ieskicēsi jaunas perspektīvas un plānus. Vientuļajam Vērsim liktenis dāvās ilgi gaidītu tikšanos, un tie, kuri ir attiecībās, pacels viņus kvalitatīvi jaunā līmenī.

2023. gadā tu esi īpaši apburoša un pievilcīga, un šis ir labākais laiks, lai uzlabotu savu mīlas dzīvi. Nepretojies liktenim, seko Visuma norādījumiem. Lielisks risinājums ir saglabāt nedaudz noslēpumainības, jo tā ir īpaši apburoša jūsu tēlā.

Foto – Pexels

Lasi arī:  TOP 3 zvaigžņu zīmju sievietes, kuru dēļ vīrieši ir gatavi uz visu

Esi radošs jebkurā situācijā. Jūsu spēkos ir atjaunot īstu ķīmiju attiecībās. Jums ir visas iespējas apprecēties / saderināties šogad – nepalaidiet tās garām. Lielisks gads mīlestībai un draudzībai, ģimenes salidojumiem un romantiskām brīvdienām. Iemācieties domāt nevis no pozīcijas “es”, bet no pozīcijas “mēs” – un tad būsiet laimīgs.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru