Dvīņi ir noguruši, un Mežāža fantāzija atspēlēsies: dienas horoskops 13. martam

Dienas horoskops 2023. gada 13. martam neiesaka veikt lielus pirkumus un pieņemt svarīgus lēmumus. Šīs nodarbības labāk pārcelt uz citu dienu.

Ja ir nepieciešamība, svarīgas lietas vērts pabeigt līdz 11:30, vai atgriezties pie tām pēc 16:00. Astroloģiskā prognoze pateiks, kā plānot savu dienu katrai zodiaka zīmei. Vietnes Abiem žurnālisti strādāja ar astro prognozi.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Zīmes pārstāvji pēkšņi sāks uztraukties par jautājumiem, kas iepriekš nemaz nebija interesanti. Tas var būt jebkas, sākot no mistikas līdz palīdzībai nelaimē nonākušiem cilvēkiem. Auns savos novērojumos vēlēsies dalīties ar citiem. Jums nevajadzētu sevi atturēt.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)
Šajā dienā vēlēsies justies svarīgs un vajadzīgs. Atbalstiet savus tuviniekus vai piesakieties brīvprātīgajam. Nebaidieties ļauties sentimentalitātei un izrādiet savu laipnību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no Tianas Atlas nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Pēdējā laikā ir pārāk daudz notikumu, kas zīmes pārstāvjus emocionāli un fiziski jau nogurdinājuši. Dvīņi ir noguruši no visas pasaules. Viņi vēlas mieru un līdzsvaru. Labs laiks atpūtai ar ģimeni. Ir vērts uz laiku atteikties no darba un dažiem pienākumiem.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Zīmes pārstāvji vēlēsies palīdzēt tiem, kam nav paveicies. Sirsnīgi nodomi novedīs pie labvēlīgām darbībām. Vēži jutīs, ka dara ko svarīgu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru