Dvīņi ir noguruši, un Mežāža fantāzija atspēlēsies: dienas horoskops 13. martam

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Savtīgie un lepnie zīmes pārstāvji būs pārsteigti par sevi. Lauvas vēlēsies būt mīkstākas pret citiem, bet ne tāpēc, lai nopelnītu pozitīvus vērtējumus. Viņi ļoti vēlas atbalstīt cilvēkus, palīdzēt viņiem, un tas tiks darīts.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Ir svarīgi rūpēties par savām vajadzībām. Astrologi brīdina, ka Jaunavām nevajadzētu upurēt sevi, lai palīdzētu citiem. Svētdien vairāk jāatpūšas, lai novērstu pārmērīgu darbu.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Slikta un smaga diena. Sociālie kontakti radīs spriedzi, tostarp mēģinājumi kādam palīdzēt. Svariem jākoncentrējas uz ikdienas lietām. No rīta jāizklāsta svarīgu un prioritāru darbu loks un jāturas pie plāna.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Kādā brīdī zīmes pārstāvji sāks uztraukties par bērnu problēmām. Tas var būt jūsu bērns, jūsu draugu mazulis vai pilnīgi svešs cilvēks. Domāšana par tām ietekmēs jūsu emocionālo stāvokli.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Zvaigznes vēsta, ka zīmes pārstāvis šajā dienā izjutīs simpātijas pret kādu no ģimenes locekļiem vai tuviniekiem. Tas var būt slimības vai skumju notikumu dēļ. Tomēr Strēlniekiem vajadzētu koncentrēties uz savām lietām. Jūs nevarat palīdzēt nevienam, upurējot savus iekšējos resursus. Viņam beidzas Strēlnieks.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no Tianas Atlas nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Fantāzija vajā visu dienu. Mežāži sapņos par labāku dzīvi, aizmirstot par saviem ikdienas pienākumiem. Zīmes pārstāvjiem tas ir neparasti, taču no šādām izmaiņām nevajadzētu baidīties. Tas drīz pāries.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Šīs dienas notikumus ietekmēs Saule, kas būs saskaņā ar Neptūnu. Debesu ķermeņi mudinās Ūdensvīru palīdzēt citiem. Tomēr tiem vajadzētu būt pamatotākiem un noteikt nozari, kurā tie var būt noderīgi. Pretējā gadījumā zīmes pārstāvji vienkārši veltīgi zaudēs laiku.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Jutīgums tiks saasināts. Svētdien visas citu bēdas tiks uztvertas kā savas. Ir svarīgi kontrolēt savas emocijas un rūpēties par savu labsajūtu. Tomēr tas nav aicinājums uz bezjūtību. Ja vari palīdzēt citiem, dari to!

COMMENTS

Pievienot komentāru