Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 9. līdz 15. septembrim

Šī nedēļa solās būt labvēlīga, taču jums un man joprojām būs nepieciešami zvaigžņu ekspertu padomi, lai nesajauktu lietas. Eksperti mums pastāstīja, ko sagaidīt no šīm septiņām dienām.

Šajā periodā ir ļoti svarīgi darīt labus darbus. Katrs cilvēks bez izņēmuma var notīrīt savu karmu vieglāk nekā parasti. Mums ir jāizmanto tas, ko planētas mums sniedz.

Zvaigžņu eksperti iesaka nepalaist garām iespējas, bet neizmantot ļaunprātīgi citu uzticību un nemānīt nevienu peļņas gūšanas nolūkā, pretējā gadījumā jūs varat, gluži pretēji, pasliktināt karmu.

Auns

Pienāk laiks vietējām pārmaiņām, kurām būs globālas sekas. Aunam vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar ļauniem cilvēkiem. Negativitātes pilni cilvēki var kļūt lipīgi ar savām negatīvajām domām.

Nav nepieciešams tērēt laiku un enerģiju sarunām, ja cilvēki nav vērsti uz kompromisu meklēšanu. Šis ir ideāls laiks, lai iepirktos, ceļotu, veiktu mājas darbus, mainītu vidi un meklētu jaunu darbu.

Vērsis

Šonedēļ Vērsis būs minimāli uzņēmīgs pret cilvēku negatīvismu. Šis ir vispiemērotākais laiks ar sarunām saistītu problēmu risināšanai.

Jācenšas novērst nesaskaņas ģimenē, jāmēģina atrisināt jebkuru problēmu bez steigas un nerviem.

Vērsim būs jāseko viņu sirdij. Jums nevajadzētu uzņemties visu uzreiz, ja jums ir daudz uzdevumu darbā un mājās. Labāk ir risināt problēmas, tiklīdz tās rodas.

Dvīņi

Laiks novilkt rozā brilles, lai objektīvi novērtētu situāciju. Hobiji, vaļasprieki un radošums palīdzēs novērst domas no problēmām mīlas lietās un darba sfērā.

Dvīņi atrodas uz viļņa virsotnes un var ievērojami nostiprināt savas pozīcijas mīlestībā, biznesā, darbā.

Zvaigžņu eksperti brīdina, ka šajās labvēlīgajās dienās Dvīņiem vajadzētu piesargāties no tiem, kuri vēlas viņiem piedēvēt vainu. Šādi cilvēki būs bīstami.

Lasi vēl: Mājā ielīda ķirzaka, ko tas nozīmē: tautas zīmes atšifrēšana

Vēzis

Bezdarbība un slinkums šobrīd noteikti nav modē. Vēžiem jāstrādā, jāizdara kaut kas labs un svarīgs sev un savai ģimenei.

Problēmas būs, bet, rūpīgāk izpētot, tās izrādīsies kaut kas labs. Jums jābūt uzmanīgākam, gudrākam un arī uzmanīgākam.

Neskatoties uz planētu un zvaigžņu labo stāvokli. Venera dos Vēžiem daudz spēka un pievilcības.

Lauva

Lauvas varēs viegli izprast personiskus jautājumus – nenodarot pāri sev un neaizskarot citu cilvēku lepnumu.

Šī ir tā nedēļa, kas var mainīt viņu dzīvi uz labo pusi, neprasot milzīgus pūļu un enerģijas izdevumus. Lauvām visnoderīgākā rakstura īpašība ir atturība.

Spēja ignorēt nelielas nepatikšanas un sliktu cilvēku uzbrukumus ir laimes un veiksmes stūrakmens no 9. līdz 15. datumam.

Jaunava

Jaunavām var būt zināmas grūtības mājās un darbā. Ja līdz nedēļas beigām kļūst acīmredzams, ka problēmas nepazūd, tad pieeja ir nepareiza.

Šī nedēļa būs kā lakmusa papīrs, precīzi nosakot vēlamo vielu. Jaunavas spēs saprast, kur ir uzgājušas nepareizo ceļu, kāpēc un arī kā no tā nokāpt.

Ir jāieklausās sevī un savā intuīcijā.

Svari

Šis ir piemērots laiks iepirkšanās veikšanai, taču destruktīvā Marsa dēļ Svariem vēl nevajadzētu tā vien nēsāt līdzi lielas summas, jo šī planēta var izraisīt spēcīgu vēlmi iegādāties kaut ko nelietderīgu.

Svariem ir vajadzīga piesardzība, kas apvienota ar uzņēmību ne tikai darbā un biznesā, bet arī mīlestībā. Mīlēt kādu ir labi, bet mīlēt sevi ir labāk.

Skorpions

Ja Skorpioni nevēlas kļūt par autsaideriem, viņiem būs jārīkojas. Šonedēļ zvaigznes mudina strādāt un dod šādiem cilvēkiem motivāciju.

Skorpioniem noteikti vajadzētu padomāt par to, vai viņi šobrīd ir uz pareizā ceļa, jo zvaigznes atvērs viņu prātus un dos iespēju paskatīties uz sevi un savu dzīvi no malas. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo tas nenotiek ļoti bieži.

Strēlnieks

Strēlniekiem tagad noteikti nevajadzētu nodarboties ar sevis šaustīšanu, ja kaut kas noiet greizi. Pirmkārt, negatīvisms noteikti ne pie kā laba nenovedīs.

Otrkārt, slikti notikumi un neveiksmīgi apstākļi var izrādīties ilūzija, aiz kuras slēpsies kaut kas labs. Nebaidies no pārmaiņām, jo ​​tās bieži notiek tieši tajā brīdī, kad tās ir vajadzīgas.

Lasi vēl: Baklažānu salāti ar papriku, tomātiem un sīpoliem, gatavojam gardus salātus ziemai

Mežāzis

Mežāžiem tagad ir nepieciešama aktivitāte – fiziska, intelektuāla. Darbā un mīlestībā nedrīkst zaudēt taktu. Jums jābūt laipnam, bet pārliecinošam.

Spēcīgs, bet ne rupjš. Jums var nākties kādam izskaidrot savas rīcības iemeslus, taču tas nav slikti.

Tas palīdzēs jums iepriecināt labus cilvēkus, kuri novērtē godīgumu un atklātību. Mežāžiem, iespējams, dzīvē izdosies smelties mīlestību un jaunu iedvesmu.

Ūdensvīrs

Sākas Ūdensvīra globālā atiestatīšana. Šī ir svarīga nedēļa, kas varētu būt sākums spilgtai sērijai, sākums kaut kam ļoti labam.

Vārdiem tagad jābūt patiesiem un rīcībai noteicošai. Jums ir jāizvēlas izteicieni, kā arī nekādā gadījumā nevainojiet likteni neveiksmēs.

Visām Ūdensvīra darbībām ir jābūt lietderīgām un pamatotām.

Zivis

Zivis var darboties sev ierastajā ritmā. Visums un zvaigznes nespēlēs kaķi un peli, darbojoties mīklās. Visticamāk, viņi Zivīm tieši dos to, kas tām tik ļoti nepieciešams.

Šis ir ārkārtīgi labvēlīgs laiks, kurā, glābjot Zivis no nepatikšanām, tiks ietaupīts laiks, nevis nauda. Jums ir jānovērtē katra katras dienas minūte.

Tā ir panākumu atslēga jebkurā dzīves jomā – no darba līdz mīlestībai.

Pārtrauciet teikt sliktus vārdus un arī pārmest sev pagātni. Ja jūs domājat par labo, jūs varat atbrīvoties no pašļaunās acs un noskaņoties uz labāko.

Esiet laimīgs un ieskaujiet sevi ar īstajiem cilvēkiem.

Leave a Comment