Zvaigžņu prognoze 20.oktobrim stāsta, ka Vēžiem būs iespēja uzlabot savu labklājību, bet Skorpionus sagaida aizraujoši pārsteigumi

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos. 

Auns

Nauda: izmēģini azartspēles šodien, iespējams, tev ļoti veiksies. Jupiters sūta jums spēcīgu enerģiju.

Karjera: Jupiters sūta jums daudz labu vibrāciju jūsu karjerā. Turpiniet smagi strādāt un darīt visu iespējamo. Neklausiet Strēlnieka finanšu padomus.

Labsajūta: šodien jums nebūs nekādu veselības problēmu, izņemot neregulāras galvassāpes, kas rodas stresa laikā. Tā vietā, lai lietotu zāles pret galvassāpēm, vispirms mēģiniet izdzert vismaz litru ūdens.

Vērsis

Nauda: skaitļi, kas nesīs jums veiksmi, ir 7 un 88. Neinvestējiet nekustamajā īpašumā.

Karjera: Finansiāli jums būs brīnišķīga diena. Papildu peļņa tiks iegūta no dažādiem avotiem. Radošās bezdarbnieku zīmes šodien iegūs darba iespējas.

Labsajūta: Šī būs labvēlīga diena jūsu veselībai! Pazīmēm, kas valkā brilles vai kurām ir redzes problēmas, šodien jāvienojas ar acu ārstu.

Dvīņi

Nauda: skaitļi 19 un 28 būs jūsu laimīgie skaitļi šai dienai.

Karjera: Jūsu ieguldījums atmaksājas. Ja jums ir kādi parādi, tagad ir īstais laiks tos nomaksāt. Pārbaudiet savu e-pastu šodien. Jūsu atvilktnē var būt kaut kas interesants.

Labsajūta: nelietojiet pārtiku ar augstu cukura saturu. Meditācija un joga var palīdzēt justies līdzsvarotākam un koncentrētākam. Šī ir lieliska diena aktīvai atpūtai.

Lasi vēl: Tējas rulete, kas pagatavojama vien 15 minūtēs un būs ļoti garda

Vēzis

Nauda: Jūsu laimīgie skaitļi būs 7, 29 un 23. Gaidiet finansiālu veiksmi.

Karjera: Finansiāli šodien saņemsi ļoti lielu naudas summu. Jūsu karjera iet lieliski, bet jūs saņemat darba piedāvājumu no uzņēmuma, kas piedāvā lielāku atalgojumu.

Labsajūta: Jūsu veselība ir brīnišķīga! Jūs ēdat veselīgāk un sportojat biežāk, tāpēc rezultāti jau ir redzami. Tā turpināt.

Lauva

Nauda: jums veiksies sava biznesa paplašināšanā.

Karjera: laba reputācija var jūs izglābt pat tad, ja pieļaujat kļūdu, taču laba reputācija var arī ļaut jums virzīties nepareizā virzienā, neapstājoties. Nesteidzieties un vēlreiz pārbaudiet savus faktus.

Labsajūta: no šodienas holistiskās veselības prakses būs ļoti efektīvas, tāpēc, meklējot risinājumu, pārliecinieties, ka ārstēšana ir vērsta uz prātu, ķermeni un dvēseli. Neignorējiet stresu.

Jaunava

Nauda: Sabiedriskajās attiecībās tev veiksies.

Karjera: Gan šī, gan nākamā diena neapšaubāmi ir piemērota, lai izlemtu par kaut ko jaunu. Labs laiks karjeras veidošanai.

Labsajūta: jūsu pozitīvā attieksme veicina dziedināšanu un uzlabo vispārējo veselību. Jūsu garīgā un fiziskā enerģija ir augstāka, tāpēc arī smags darbs būs viegls.

Svari

Nauda: cipari 1 un 98 būs jūsu laimīgie skaitļi. Neinvestējiet nekustamajā īpašumā vai transportlīdzekļos.

Karjera: zīmēm, kas ir radošas, šodien būs daudz iedvesmas. Dariet kaut ko tādu, kas uzlabos jūsu pašreizējo finansiālo stāvokli. Vispirms nomaksājiet parādu, pēc tam iegādājieties jaunas lietas.

Labsajūta: diētas maiņa var dot tiešus ieguvumus veselībai. Mēģiniet samazināt cukura patēriņu un ēst vairāk zivju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment