Zvaigžņu prognoze 20.oktobrim stāsta, ka Vēžiem būs iespēja uzlabot savu labklājību, bet Skorpionus sagaida aizraujoši pārsteigumi

Skorpions

Nauda: Akls randiņš nesīs veiksmi.

Karjera: Negaidīti notikumi var padarīt dienu diezgan aizraujošu, bet arī saspringtu, jo jums ir jātiek galā ar kaut ko jaunu. Lieliska diena ideju apmaiņai.

Labsajūta: sekojiet līdzi atslēgām un tālrunim, jo ​​varat pazaudēt dažas no tām. Un tas varētu būt saistīts ar izdevumiem vai stresu – iespējams, abiem.

Strēlnieks

Nauda: Jupiters, planēta, kas valda uz veiksmi, sūta jums spēcīgu enerģiju. Šodien jūsu laimīgie skaitļi būs 6, 88, 35 un 2.

Karjera: lai ko jūs darītu, neieguldiet šodien. Vislabāk darbā būtu pavadīt laiku kopā ar kolēģiem, īpaši, ja kāds vēlas jums sniegt padomu vai ja jums ir padoms jaunākam kolēģim.

Labsajūta: labs treniņš palīdzēs jums justies labi par savu ķermeni un sevi. Pārliecinieties, ka šodien ēdat labu un barojošu pārtiku.

Mežāzis

Nauda: Šodien rozā krāsai jums būs laimīga nozīme. Tomēr spēlēšanās ar naudu, kuras jums nav, nav labākais risinājums.

Karjera: Finansiāli šodien piedzīvosi kāpumus un kritumus, taču drīzumā būs iespēja nopelnīt daudz naudas.

Lasi vēl: Izmantojot šo uzglabāšanas metodi, sīpoli trīs mēnešu laikā nesabojāsies un būs gardi

Labsajūta: Tava vājā vieta būs mugura, tāpēc šodien esi uzmanīgs. Samaziniet kofeīna uzņemšanu.

Ūdensvīrs

Nauda: Diemžēl zvaigznes šodien tev nav labvēlīgas.

Karjera: jums jāsaglabā optimisms pat tad, ja jūtat, ka jūsu finansiālais stāvoklis neatbilst jūsu cerībām. Riskantās azartspēles šodien nav ieteicamas.

Labsajūta: saglabājiet savu fizisko formu un veselību, šodien var rasties problēmas, tāpēc labāk esiet modrs. Uziet uz veselīga dzīvesveida ceļa nav viegli, taču kaut kad jāsāk.

Zivis

Nauda: Šodien jūsu laimīgie skaitļi būs 56, 23 un 90. Neieguldiet akciju tirgū.

Karjera: Centieties būt laipnāks pret cilvēkiem, ar kuriem strādājat. Nav svarīgi, vai viņi strādā “zem” vai “virs” jums. Viņi visi ir cilvēki. Esiet uzmanīgi, kur šodien ievietojat savu maku.

Labsajūta: Vairāk vitamīnu, Zivis! Jūsu ķermenim ir nepieciešams vairāk barības vielu, un, atzīsim, ātrās ēdināšanas produkti nav īsti bagāti ar tiem.

Leave a Comment