Zvaigžņu prognoze 14.oktobrim: Dvīņiem būs laimīgas iespējas, bet Lauvām lieliska iespēja kāpt pa karjeras kāpnēm

Katrs no mums cenšas atšķetināt savas nākotnes noslēpumus, un daudzi uzskata, ka zvaigznes var dot mums pavedienus un virzienu šajos mūžīgajos meklējumos. 

Auns

Nauda: Tavi laimīgie skaitļi būs 33, 74 un 11. Jupiters sūta labas vibrācijas finanšu lietās.

Karjera: tas, ka jums šobrīd nepatīk savs darbs, nenozīmē, ka tas vairs nebūs noderīgs nākotnē. Izmantojiet darbu kā iespēju apgūt ko jaunu.

Labsajūta: Mēģiniet no rīta izdzert svaigu selerijas sulu, lai labi sāktu dienu. Pirms gulētiešanas ievērojiet ādas kopšanas kārtību.

Vērsis

Nauda: cipariem 20 un 49 jums šodien ir īpaša un ļoti laimīga nozīme.

Karjera: Jupiters, planēta, kas valda pār naudu, finansēm un veiksmi, sūta jums labu enerģiju. Tas nozīmē, ka šodien viss, kas saistīts ar naudu, ritēs gludi.

Labsajūta: kad esat vesels, jūs jūtaties labi. Pievērsiet lielāku uzmanību tam, ko ēdat. Jūsu rokas ir jūsu vājā vieta.

Dvīņi

Nauda: Mazie dzīves prieki padarīs jūs laimīgāku nekā parasti.

Karjera: jūsu budžets ir jāmaina uz labo pusi. Būtisku uzlabojumu nav arī tad, ja atgūstaties no finanšu krīzes, taču notiekošajām izmaiņām vajadzētu būt uz labo pusi.

Labsajūta: jūsu fiziskās sagatavotības līmenis un kopējais enerģijas līmenis palielinās, un jūsu labklājība uzlabosies. Laba pašsajūta, visticamāk, pārņems jūs.

Vēzis

Nauda: Šodien jūsu garīgais darbs kļūs par laimīgu talismanu.

Karjera: jūsu budžets pēdējo dienu laikā ir bijis saspringts, taču tagad tas, visticamāk, mainīsies uz labo pusi.

Labsajūta: Šodien vari izvirzīt sev jaunus mērķus, jo veselība, visticamāk, palīdzēs spert vēl vienu soli uz priekšu. Atpūta no ikdienas rutīnas ienesīs jūsu dienā pozitīvus mirkļus.

Lauva

Nauda: Šodien jūsu laimīgie skaitļi būs 40 un 99. Tomēr šī nav labākā diena azartspēlēm.

Karjera: jūsu karjerā ir milzīga iespēja, kas drīzumā pavērsies jūsu priekšā. Esiet pacietīgs, lai tas notiktu. Finansiāli lietas iet daudz labāk.

Labsajūta: šodien nav tā diena, lai daudz dzertu vai ļautos cigaretēm. Jums būtu labi, ja jūs ēstu vairāk augļu un dārzeņu.

Jaunava

Nauda: jums var būt neliela finansiāla veiksme. Cipariem 78, 47, 37, 1 un 94 šodien jums būs īpaša nozīme.

Karjera: Tev patīk būt uzmanīgam. Pelnīt naudu jums ir ļoti viegli. Tavā darbā viss būs kārtībā.

Labsajūta: Tu esi vesels un jūties labi, bet šodien tev var sāpēt galva. Izdari kaut ko, ko sen neesi darījis.

Lasi vēl: Ātri un vienkārši pagatavojami kukurūzas pārslu cepumi

Svari

Nauda: šodien ir tava laimīgā diena. Skaitļi 45 un 2 nesīs jums daudz veiksmes.

Karjera: jūsu karjera iet lieliski, taču jums joprojām nav pārāk efektīva veida, kā pārvaldīt savu naudu. Atveriet krājkontu jau šodien vai lūdziet draugiem finanšu padomu.

Labsajūta: pārbaudiet savu hormonu līmeni šodien. Jūs varat sajust muguras sāpes vai galvassāpes, bet burbuļvanna ar lavandas aromātu to novērsīs.

Skorpions

Nauda: numurs 37 šodien nesīs jums veiksmi. Šodien neieguldiet līdzekļus automašīnās vai nekustamajā īpašumā.

Karjera: šodien jums būs ļoti svarīgs biznesa zvans. Pateicoties jūsu veiksmīgajām komunikācijas prasmēm, cilvēki atzīst, ka esat īsts līderis. Jūsu smagais darbs tiek atzīts.

Labsajūta: galva būs jūsu vājā vieta. Jums var rasties galvassāpes biežāk nekā parasti. Cilvēkiem, kuriem ir atkārtotas migrēnas, būs smaga diena.

Strēlnieks

Nauda: purpursarkanā un zaļā krāsa šodien sagādās jums laimi.

Karjera: ja jūsu darbs ir saistīts ar radošumu, jūs smelsities iedvesmu dabā. Jums klājas labi finansiāli, taču jums ir jāsāk veidot budžetu.

Labsajūta: šodien izmēģiniet kādu maigu vingrinājumu, piemēram, jogu vai peldēšanu. Šodien tam ir lieliska diena. Neēdiet pārāk daudz treknu ēdienu.

Mežāzis

Nauda: Venera nesīs veiksmi ar izgudrojumiem un jauninājumiem.

Karjera: piemērots laiks prāta vētrai un radošām idejām vai risinājumiem, jo ​​tas ir idejām bagāts, bet arī praktisks laiks.

Labsajūta: tādas aktivitātes kā klinšu kāpšana, kalnu riteņbraukšana, pārgājieni vai skriešana, kur jūs baudāt dabu vai elementus un svaigu gaisu, var jūs atdzīvināt.

Ūdensvīrs

Nauda: Sanāksme noritēs labāk nekā gaidīts.

Karjera: Jums būs grūti saprasties ar cilvēkiem birojā. Atrisiniet komunikācijas problēmas pēc iespējas labāk.

Labsajūta: pārliecinieties, ka rūpējaties par sava ķermeņa vajadzībām. Dariet visu iespējamo, lai atpūstos un saglabātu savu prātu veselīgu.

Zivis

Nauda: Jupiters, planēta, kas valda uz veiksmi, sūta jums labu enerģiju. Jums veiksies neatkarīgi no tā, ko jūs darāt.

Karjera: Gaidiet finanšu kāpumus un kritumus. Jums šķiet, ka darbā jums ir nepieciešams vairāk viļņu telpas. Apsveriet, kādas iespējas jums ir, lai mainītu situāciju.

Labsajūta: Šodien nedzer saldos dzērienus, dzer tikai ūdeni un tēju, un uzreiz pamanīsi, cik daudz enerģijas tev ir vairāk!

Leave a Comment