Zodiaka zīmes, kuras vislabāk sader ar Aunu ( un tās, kuras absolūti nesader)

Aktīvajam un ugunīgajam Aunam vajag tādu partneri, kurš uzdegtu viņa kaisles uguni. Izraudzītais Auna ideāls ienesīs viņa dzīvē stabilitāti un harmoniju, neierobežojot viņa brīvību. Un tā , lūk dažādo Zodiaka zīmju saderība ar Aunu.

Auns

Divi Aini kopā? Jūs taču būsiet neuzvarama armija… kamēr strādājiet pie viena mērķa sasniegšanas. Taču, kad šī misija beigsies, jūs viens otram sāksiet krist uz nerviem. Jūs abi esiet uzticīgi savam ceļam un gatavi cīnīties līdz pēdējam par saviem ideāliem. Savienība Auns – Auns reizēm mēdz būt iznīcinoša, bieži oriģināla, bet nekad garlaicīga.

Vērsis

Auns un Vērsis – lielisks pāris. Sākumā gan Vērša spītība sarūgtinās Aunu. Bet Auna nekontrolējamā enerģija tracinās Vērsi. Taču, kad viņi iemācīsies cienīt šīs īpašības viens otrā, tad sapratīs, cik labi viņi viens otru papildina. Vērsis tur aizsardzību un virza, kamēr Auns rīkojas un iegūst kāroto.

Dvīņi

Savienība Auns – Dvīnis – lielisks duets negarlaicīgai laika pavadīšanai kompānijā, taču vienatnē, viņi nebūs pārliecināti, vai tiks galā katrs ar savu enerģiju. Nepatstāvīgo Dvīni piesaista Auna spēks, un, kaut gan Auns uzskata Dvīņus par apburošiem, viņš ātri nogurs no viņu prasībām un komunikācijas. Dvīņi, kas labi jūtas jebkurā kompānijā un grib patikt cilvēkiem, būs sašutuši par Auna tiešo un atklāto izturēšanos.

Vēzis

Sākumā pāris Auns – Vēzis šķiet pilnīgi nesavienojami. Auns ir impulsīvs, Vēzis atturīgs un kluss. Sabiedrībā var šķist, ka visus laurus plūc Auns. Taču īstenībā tieši Vēža garīgais spēks un emocionalitāte ir tie, kas Aunu iekvēlina. Ja šie abi spēs cienīt viens otra vajadzības un dīvainības, viņi kopā būs laimīgi.

Lauva

Savienība Auns – Lauva attiecību sākumā ir cīņa par varu. Šīs ugunīgās zīmes ir pieradušas, ka viss tiek pakļauts viņiem. Lauva alkst uzmanības, kamēr Auns izvēlas turēties malā. Auns izvairās no pūļa, toties Lauva dievina lielu ļaužu pūli. Auns un Lauva kopā paveiks lielas lietas, ja vien katrs atļaus viens otram darīt savas lietas, neuzdodot liekus jautājumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru