Zodiaka zīmes, kuras vislabāk sader ar Aunu ( un tās, kuras absolūti nesader)

Jaunava

Auni un Jaunavas kopā nenoturēsies ilgi. Auns ir skaļš, izaicinošs, rupjš un impulsīvs. Jaunava daudz žēlojas, pieliek pārāk daudz pūļu un nežēlīgi norāda uz Auna pieļautajām kļūdām. Vienīgais, par ko viņiem būs viens viedoklis – viņi nesader kopā, tāpēc labāk ir izšķirties, kamēr neviens nav cietis.

Svari

Seksuālā enerģija šajā savienībā nav apstrīdama. Auna vadošā planēta  – Marss, bet Svaru – Venēra. Liekas, šie divi ir radīti viens otram! Auna drosme līdzsvaro Svaru neizlēmību, tai pašā laikā Svaru līdzcietība un pacietība nomierina Auna enerģiju un impulsivitāti. Svari ir Gaisa stihija, bet Auni – uguns. Svari uzpūš Auna uguni, bet Auni liek Svariem rīkoties.

Skorpions

Rupjais Auna spēks un Skorpiona noslēpumainais raksturs attiecību sākuma var izraisīt nesaprašanos, taču šī savienība ir pilna kaisles. Šis pāris vienmēr atrod viens otrā ko jaunu, kas neļauj viņiem garlaikoties. Strīdi šo abi starpā ir neizbēgami, taču viņu starpā valda abpusēja cieņa un apbrīna. Abi izmisīgi ir uzticīgi attiecībām un piedzīvojumiem.

Strēlnieks

Auns un Strēlnieks – lieliski draugi. Abiem patīk iziet no komforta zonas un izpētīt nezināmas teritorijas. Taču viņi abi ir vientuļnieki. Strēlnieks nekad nevienā vietā ilgi neuzturas, bet Auns ienīst jebkurus savas brīvības ierobežojumus, tāpēc viņiem abiem ir grūti palikt kopā un izņemties atbildību attiecībās. Šīm zīmēm nav lemts kļūt par pāri, bet viņi lieliski sader kā nejauši ceļabiedri vai draugi.

Mežāzis

Diemžēl, šeit pie daudz kā nāksies piestrādāt, lai saglabātu savienību. Konservatīvais un strādīgais Mežāzis uzskata Aunus par glupiem un impulsīviem, bet  Aunu tracina Mežāža praktiskais raksturs. Mežāzis meklē drošību un uzticamību, turpretī Auns no tā neko nevar solīt. Šim pārim nāksies iet uz kompromisu, kas kardināli mainīs katra dzīvi, lai viņi varētu palikt kopā.

Ūdensvīrs

Pāris Auns – Ūdensvīrs viens otrā atrod ļoti interesantas personības. Viņi vienmēr atklās ko jaunu viens par otru daudzu gadu garumā. Viņi abi ir karjeristi, sacelšanās līderi par augstākiem mērķiem, kuri cenšas izmainīt pasauli. Auns ir aizraujošs un spēj noturēt ūdensvīra interesi, bet ūdensvīra brīvai gars ļauj Aunam mierīgi darīt savas lietas. Kopā viņi spēj radīt brīnumus.

Zivis

Zivis var apmierināt vienu no Auna pamatprasībām – iemācīt viņam ņemt vērā savu intuīciju un savas emocijas. Zivis, no savas puses, būs pārsteigtas kā Auns spēj pārvērst idejas un sapņus realitātē. Pārim Auns – Zivis sākumā nebūs viegli, jo realitāti ‘viņi redz katrs pa savam. Taču, ja Auns spēs būt pacietīgs un nomierināsies, bet Zivis kļūs drosmīgākas un iemācīsies uzņemties risku, tad šie divi sapratīsies lieliski.

avots

Leave a Comment