Visveiksmīgākā nedēļas diena katrai zodiaka zīmei no 2023. gada 21. līdz 27. augustam Merkura retrogrādās kustības laikā

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Laimīgā diena ir ceturtdiena, 24. augusts. Izmanto Mēness pirmās ceturtdaļas spēku Strēlniekā, lai radītu telpu veiksmei un pārpilnībai.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Laba diena ir svētdiena, 27. augusts. Rūpējies par sevi un radi vajadzību un rūpju līdzsvaru, lai piesaistītu labklājību.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).

Laba diena ir svētdiena, 27. augusts. Kad tu spēsi pieņemt abas sevis daļas, kas ir viena no tavām galvenajām dzīves mācībām, tu sapratīsi, ka starp tevi un tavu dvēseli ir jāatrod līdzsvars – un tad tu vari gūt milzīgus panākumus un gandarījumu, respektējot abas savas būtības daļas.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Trešdiena, 23. augusts, Vēzim būs īpaši labvēlīga diena. Zemnieciskās Jaunavas un retrogrādā Merkurija ietekmē tu varēsi pievērsties savai komunikācijai. Šis ir ideāls laiks, lai pārdomātu, kā tu komunicē ar citiem, un apzinātos, kurās jomās tev ir nepieciešams atjaunot līdzsvaru starp pašaprūpi un rūpēm par citiem.

Izmantojiet Merkura retrogrādo periodu, lai pārdomātu, kādas patiesības esat pauduši un kādas patiesības vēlaties dzirdēt no citiem. Atcerieties, ka savas patiesības cienīšana palīdzēs jums piesaistīt veiksmi un pārpilnību.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Ceturtdiena, 24. augusts, Lauvām ir svarīga diena. Tevi gaida Mēness pirmā ceturkšņa Mēness Strēlniekā, kas atgādinās, ka savā dzīvē jārada prieks. Atmetiet vecās prāta spēles un pievērsieties tam, kas sniedz prieku jūsu dvēselei.

Tas palīdzēs tev atbrīvoties no tā, kas tev traucē ieguldīt sevī. Tici sev un seko saviem sapņiem un mērķiem. Nebaidieties būt atklāti un godīgi pret sevi par to, kas jūs patiešām dara laimīgu. Sirsnība pret sevi atvērs durvis uz panākumiem.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Trešdiena, 23. augusts, un ceturtdiena, 24. augusts, Jaunavām būs īpaši nozīmīgi. Jaunavu sezona ir pilnā sparā, un Saule ieiet tavā zodiaka zīmē, vēstot par tavu Saules atgriešanos un jaunu gadu. Šajā retrogrādā Merkura periodā tev tiek dota iespēja tikt galā ar pagātni un pārliecināties, ka esi atbrīvojies no visa, kas kavē tavu izaugsmi un dziedināšanu.

Jums ir izaicinājums apzināties, ka jums vispirms ir jādziedina sevi, lai kļūtu par zālēm citiem. Ticiet, ka Visums kontrolē šo brīdi, tas dos jums iespēju pārrakstīt pagātni un piesaistīt panākumus.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svētdiena, 27. augusts, Svariem būs svarīga diena. Tavā zīmē ieies darbības un kaislību planēta Marss, kas pavērs jaunu lappusi tavos sapņos. Tev būs jākoncentrējas uz saviem mērķiem un plāniem, apzinoties, ka veselīgām attiecībām nav jāierobežo.

Izrādot uzticību saviem sapņiem, tu arī radīsi iespēju piesaistīt atbalstu un attiecības, kas tevi uzturēs. Strādājiet pie sevis, jūsu vēlmes piepildīsies, kad pārstāsiet sev kaut ko noliegt.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Ceturtdiena, 24. augusts, ir svarīga diena Skorpioniem. Mēness pirmā ceturkšņa Mēness Strēlniekā palīdzēs vairot tavu pašapziņu un vērtību. Šis ir laiks, kad tu sapratīsi, ka esi pelnījis vislabāko. Nebaidies uzstādīt augstu latiņu un tiekties uz jaunām virsotnēm.

Tavs spožums un vērtība izceļas citu acīs. Neapstājies uz lauriem, tiecies pēc jauna pārpilnības līmeņa savā dzīvē. Ir svarīgi turpināt augt un attīstīties, un Visums tevi atbalstīs.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).

Veiksme Ceturtdiena, 24. augusts. Strēlniekiem šī diena nesīs gaismu un izpratni, kas nepieciešama, lai atbrīvotos no novecojušām idejām un uzskatiem. Mēness tavā zodiaka zīmes pirmajā ceturksnī mudina tevi izvērtēt, no kā tev jāatsakās, lai radītu perfektāku dzīvi.

Koncentrējieties uz to aspektu atbrīvošanu, kas vairs neatbilst jūsu mērķiem un centieniem. Tas radīs vietu jaunām iespējām un veiksmei, pēc kuras tiecaties.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).

Labā svētdiena, 27. augusts. Marss pārvietojas uz Svariem, aktivizējot tavu karjeras sektoru un liekot domāt, ka ir pienācis laiks pārmaiņām.

Tev piemīt spēja ievirzīt savu profesionālo dzīvi jaunā virzienā. Tā varētu būt jauna karjera vai darba un privātās dzīves līdzsvarošana. Izmanto šo iespēju strādāt kopā un rast līdzsvaru, kas novedīs pie harmoniskākiem panākumiem.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Labā svētdiena, 27. augusts. Tev ir paveicies, pateicoties Marsa aktivizētajam veiksmes un pārpilnības sektoram Svari. Atveries jaunām iespējām, jo īpaši ceļojumos, izglītībā un garīgajos meklējumos.

Esi gatavs rīkoties un sekot savai dievišķajai intuīcijai, lai sasniegtu to, kas tev paredzēts. Riskējiet un izmantojiet jaunas iespējas, lai gūtu panākumus nākotnē.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Laimīgā ceturtdiena, 24. augusts. Mēness Strēlniekā aktivizē tavu karjeras sektoru, liekot tev padomāt par to, ko vēlies sasniegt profesionālajā jomā.

Izvērtē, kuri ceļi tev ir piemēroti, un atmet novecojušās pieejas. Tavi panākumi ir nodrošināti, jo īpaši finansiālajā aspektā. Drosmīgi ej pretī saviem sapņiem, turies pie sava pamata un centies sasniegt labāko.

2023. gada augusta beigās katrai zodiaka zīmei ir iespēja izmantot astroloģisko atbalstu, lai gūtu panākumus, līdzsvaru un izaugsmi dažādās dzīves sfērās. Jāatceras, ka panākumi ir atkarīgi ne tikai no finansēm, bet arī no iekšējās pārliecības un vēlmes izmantot jaunas iespējas.

Leave a Comment