Mežāzim nevajag strādāt, bet Zivij laimīga diena – dienas horoskops 20 augustam visām zodiaka zīmēm

Svētdiena, 2023. gada 20. augusts, astroloģe Irina Bogdana sauc par labvēlīgu un veiksmīgu dienu vairumam zodiaka zīmju.

 

Žurnālisti noskaidroja, kas šajā nedēļas nogalē sagaida katru zodiaka apļa pārstāvi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šodien var darīt tikai tās lietas, kas sagādā prieku un baudu. Tas būs arī ļoti izdevīgi un ietaupīs laiku.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Kopumā ļoti labvēlīga diena. Tomēr nevajadzētu no nekā izdomāt problēmas. Neieklausies svešu cilvēku padomos, labāk dalies savās raizēs un šaubās ar savu otro pusīti.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien gatavojas strīdiem un šķiršanās. Turklāt tieši tu būsi tas, kurš izprovocēs šķiršanos. Iespējams, šis zaudējums patiesībā būs tava atbrīvošanās.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem jāieslēdz visa uzmanība un modrība, lai nepalaistu garām neko svarīgu un nozīmīgu. Iespējams, aiz kaut kā laba maskas slēpjas problēma, kas steidzami jārisina.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir sarežģīta diena Lauvām. Tev būs jāpieņem sarežģīts lēmums, un tev nebūs izvēles. Sekojiet plānam un meklējiet plusus pilnīgi katrā situācijā.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī nav slikta diena Jaunavām. Iespējams, tu nokavēsi kaut ko ļoti svarīgu, taču vēlāk to kompensēsi. Nebaidies nedaudz atkāpties.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šī būs izaicinoša diena Svariem. Kādā brīdī tev gribēsies pārkāpt noteikumus vai iegādāties kaut ko pilnīgi nevajadzīgu. Neļaujies šiem kārdinājumiem, citādi būs ļoti grūti labot kļūdu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem labāk ir neuzņemties kaut ko tādu, kas nav jūsu kompetencē. Šodien nevajadzētu pārēsties vai ļauties saldumiem. Problēmas risinājums nāks pavisam pēkšņi un negaidīti.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem jāpievērš uzmanība ģimenei, personīgajām attiecībām un mīlestībai. Šī ir lieliska diena, lai apprecētos. Jūsu savienība būs stipra un laimīga.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis šo dienu vajadzētu pavadīt radinieku un tuvu cilvēku lokā. Šodien pat nemēģini strādāt – tava rīcība nedos rezultātu. Labāk dodies ārpus pilsētas uz pikniku kopā ar ģimeni.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šodien kāds aprēķinās, atmaskos. Tu pastāvīgi no kaut kā baidīsies un pūtīsi uz ūdens. Tev vajadzētu atslābināties un visu darīt vienkārši. Viss ir daudz vienkāršāk, neviens tev neseko un necenšas darīt kaut ko sliktu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Ļoti laimīga diena šīs zīmes pārstāvjiem mīlestībā. Jūsu jūtas ir abpusējas. Nelabvēlīga diena parādu atdošanai.

Leave a Comment