Visveiksmīgākā nedēļas diena katrai zodiaka zīmei no 2023. gada 21. līdz 27. augustam Merkura retrogrādās kustības laikā

Nedēļas sākumā no 2023. gada 21. līdz 27. augustam ir īstais brīdis, kad jāpievērš uzmanība kosmosa dzīves plūsmas noslēpumiem, kas veic izmaiņas notikumu gaitā.

Šonedēļ sākas unikāls laiks, kad kosmosa neredzamie spēki sāk ietekmēt katru zodiaka zīmi. Lielākās iespējas bieži vien parādās brīžos, kurus nav iespējams plānot. Šajā laikā cieniet kosmisko dzīves plūdumu, kas nes sev līdzi saldus nākotnes solījumus. Svarīgos astroloģiskos akcentus šajā periodā ir noteikuši žurnālisti.

Neparedzamais retrogrādā Merkura laiks un dziedinošais Jaunavas laiks.

Atcerieties, ka veiksme nav meklējama spēka centienos, bet gan sekojot likteņa plūdumam un veiksmes centieniem. Jaunavas sezona un retrogrādais Merkurs mudina mūs pieiet dzīvei ar atvērtu prātu un radīt telpu negaidītai veiksmei.

Jaunavas sezona nes sev līdzi Zemes dziedinošo enerģiju. Racionālas plānošanas vietā ieklausīsimies savā sirdī, pavadīsim laiku dabā un nodarbosimies ar meditāciju. Šis nav laiks aktīvai rīcībai, bet gan tādas telpas radīšanai, kurā atbildes var rasties spontāni.

Šajā gadalaikā daudzi cilvēki mēdz sastādīt plānus atlikušajai gada daļai. Tomēr šis laiks ir svarīgs, lai ļautu sev darīt mazāk un radītu telpu, kurā pie jums varētu nākt vairāk.

Retrogrādais Merkurs un Mēness ietekme Strēlniekā norāda, ka ir pienācis laiks atbrīvoties no tā, kas vairs nekalpo tavai labklājībai. Palēnini tempu, ieklausies savā emocionālajā ķermenī un dod laiku atbildēm. Lai piesaistītu laimi, dažkārt ir vienkārši nepieciešams palēnināt tempu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk katras zīmes prognozi

Leave a Comment