Vīriešiem tas ir pieņemami, bet sievietes tas padara traku: lūk, ko nevajadzētu darīt pirmajos randiņos

Kādas 5 lietas vīriešiem nevajadzētu darīt pirmajos randiņos – lasiet materiālā.

Par vīriešu un sieviešu uztveres atšķirībām ir sarakstīti tūkstošiem grāmatu, un visi psihologi mums par to pastāvīgi atgādina. Ir daudzas lietas, ko vīrieši uzskata par normālām, bet sievietēm tās izraisa neizpratni un aizkaitinājumu.

Kādas 5 lietas vīriešiem nevajadzētu darīt pirmajos randiņos – lasiet materiālā.

Atzīšanās mīlestībā

Vīrieši kaut kādu iemeslu dēļ uzskata, ka atzīties mīlestībā pirmajos randiņos ir galants akts, kas var pārsteigt sievieti. Un ka tas skaidri parāda viņa nodomus un ieinteresētību.

Taču lielākajai daļai sieviešu šāda atzīšanās nepatīk! Viņas ir neizpratnē par šādām pārsteidzīgām jūtām un var uztvert skaistuli kā cilvēku ar zemu emocionālo intelektu. Un pastāv ļoti liela iespēja, ka nākamais randiņš nenotiks.

Apskāviens bez atļaujas

Jūs esat pazīstami pāris stundas vai pāris dienas, starp jums vēl nav izveidojusies tāda intimitātes pakāpe, kad jums nav nepieciešama atļauja skūpstam vai apskāvienam. Bet jūs aizsniedzat roku pret sev tīkamu sievieti un saņemat atteikumu.

Jebkuram (atcerieties – jebkuram) fiziskam kontaktam vajadzētu būt tikai ar abpusēju piekrišanu. Un jums ir jāprot arī pareizi formulēt jautājumu. Neuzmanīgu vai pretenciozu vīrieša frāzi: “Apskāviens?” sieviete uztvers kā personisko robežu pārkāpšanu.

Lasi vēl: Dažas sēnes bērni drīkst ēst tikai no 14 gadu vecuma: pediatrs sniedz svarīgu skaidrojumu

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Leave a Comment