Viņas ir vienkārši neuzvaramas: 3 Zodiaka zīmes, kuras māk atvairīt no sevis negatīvo enerģiju

Katram no mums ir pašiem savs enerģētiskais lauks.

Ja tas ir vājš, tad caur to var iedarboties uz cilvēku un diktēt savus noteikumus. Jūs droši vien esat sajutuši, ka, komunicējot ar dažiem cilvēkiem, jūs sajūtat spēku zudumu un noskaņojuma pasliktināšanos. Tās ir negatīvās iedarbības sekas.

Bet starp zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem ir arī tādas zīmes, kas spēj atvairīt uz sevi vērsto negatīvu, gluži kā spogulis. Un, kas ir pats interesantākais, ļoti bieži viņi nemaz nenojauš par savām superīgajām spējām.

Nr. 3 – Mežāzis

Mežāži ir diezgan praktiski. Viņi nepraktizē ezotēriku, un netic visādai mistikai. Mežāži vadās tikai un vienīgi pēc sausiem faktiem. Viņiem vienmēr ir pašiem savs viedoklis, un viņi nekad neies apkārtējo cilvēku pavadā, ja tas būs pretrunā ar viņu principiem.

Kad Mežāži sajūt, ka komunikācija ar cilvēku viņiem nav patīkama, viņi tūlīt pat cenšas samazināt komunikāciju līdz minimumam. Turklāt ir novērota tendence – ja Mežāzi apskauž vai arī novēl viņam neveiksmi, tas pavisam drīz atnāk atpakaļ pie paša skauģa.

Turklāt nelabvēlis sajutīs spēku zudumu, un var saslimt ar ilgstošu slimību. Tā kā, labāk nešķērsot ceļu Mežāžiem.

Nr. 2 – Dvīņi

Dvīņi ļoti viegli atrod kopīgu valodu pat ar nepazīstamu cilvēku. Dvīņi var stundām ilgi pļāpāt neparko – viņiem tas ļoti patīk. Sarunas gaitā Dvīņi neapzināti atbrīvojas no negatīvās enerģijas.Viņi vienkārši to izšķīdina telpā un pilnībā neitralizē. Bet pastumt viņus zem sevis ar vārdiem vien nesanāks.

Dvīņi prot radīt ap sevi necaurlaidīgu sienu, kas visu sacīto atgriež atpakaļ sarunubiedram. Dvīņi ir praktiski neievainojami ar kritiku un indīgām piezīmēm. Visu negatīvo viņi sūta atpakaļ adresātam.

Labākā aizsardzība ir uzbrukums, tieši pēc tāda likuma vadās Dvīņi. Tas ļauj viņiem pretoties svešai ietekmei, un neļauj sevi iespaidot.

Nr. 1 – Zivis

Neskatoties uz to, ka Zivis ir ļoti emocionāli un jūtīgi pret apkārtējo pasauli, tomēr viņas praktiski nepakļaujas tās ietekmei. Viņām ir pašām savs slepenais patvērums, un tur viņas māk paslēpties.

Zivis prot tik ļoti attālināties no sarunas ar cilvēku, ka pat nespēj saprast sarunas jēgu. Zivis tā uzvedas, kad saprot, ka no cilvēka nāk negatīva enerģija un ļaunums.

Tādējādi Zivis paslēpjas savā iekšējā kūniņā, un atjauno savus spēkus. Un vēl bieži mēdz būt tā, ka Zivis atgriež visu negatīvo sarunubiedram, un vēl vairākkārt. Visas šīs darbības Zivis veic zemapziņas līmenī. Tā kā labāk ar Zivīm neveikt tāda veida eksperimentus.

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru