Tibetas naudas mantra, kas katru dara bagātu!

Piesaistīt naudas enerģijas plūsmu var, izmantojot spēcīgas mantras. Tās ļauj atvērt naudas čakru un atbrīvoties no liekām problēmām, kas saistītas ar finansēm.

Tibetas naudas mantra palīdzēs katram, kurš vēlas atbrīvoties no problēmām ar naudu. Tā ir zināma jau vairākus gadsimtus, un ir palīdzējusi daudziem atbrīvoties no šķēršļiem ceļā uz bagātību un labklājību.

Skaņas vibrācijas atbrīvo kolosālu enerģijas plūsmu, kas ļauj atrast ceļu uz finansiālo labklājību. Eksperti iesaka pēc kārtas skaitīt divas naudas mantras, lai rezultāti nebūtu ilgi jāgaida.

Ciparu naudas mantra

Tibetas ciparu mantra iedarbojas kā magnēts, kas naudas plūsmu piesaista cilvēkam. To var lasīt jebkurā laikā, bet labāk to darīt vienatnē. Mierīga atmosfēra, klusa, atslābinoša mūzika un vīraki ļaus noskaņoties uz nepieciešamo noskaņu, atslābināties un izlaist caur sevi enerģijas plūsmas.

Tiklīdz jūs sajūtat, ka esat gatavi, uzrakstiet uz papīra ciparu virkni 7753191 un lēnām šo ciparu kodu nosauciet.

Mantru atkārtojiet trīs dienas, lai skaņas vibrācijas attīrītu naudas čakru, un ļautu finansu plūsmai mērķtiecīgi plūst pie jums.

Naudas plūsmas mantra

Šīs tibetiešu mantras vārdi arī jāuzraksta uz lapiņas, un jālasa no tās, kamēs mantru pilnībā zināsiet no galvas. To var izrunāt uzreiz pēc ciparu mantras vai arī pirms tās. Koncentrējieties uz savu balsi, lai lēnām un plūstoši izdziedātu mantru pilnībā un bez minstināšanās:

“Om šim hrim klim glaum gam ganapataije vara-varada sarva-džanam me vašamanaija svaha”.

Svētais aicinājums Dievam Ganešam jāatkārto trīs dienas. Pēc tam trīs dienas vēlams ievērot pārtraukumu, un pēc tam atjaunot naudas plūsmas mantru vēl uz trim dienām.

Mantru iedarbību var papildināt ar amuletiem, kas piesaista naudas labklājību, tomēr mantru lasīšanas laikā tos vajadzētu nolikt kādā slēptā vietā, savādāk enerģijas pārpilnība var negatīvi ietekmēt jūsu biolauku.

Atcerieties, ka visam ir jābūt samērīgi.

avots: binokl.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru