Ugunsdzēsēji stundām auklēja bērnus pēc tam, kad ātrā palīdzība aizveda viņu vecākus

Kādi malači! Ugunsdzēsēji Harisbergā, Ziemeļkarolīnas štatā, atbildēja uz parastu medicīnisku izsaukumu šonedēļ, bet tas, ko viņi izdarīja pēc tam, bez šaubām, neietilpa viņu tiešajos amata pienākumos.

Pēc ugunsdzēsēju atbraukšanas viens pacients bija jānogādā slimnīcā ar ātrās palīdzības mašīnu. Pacienta sieva bija spiesta braukt viņam līdzi, atstājot divus bērnus vienus, līdz atbrauks viņu vecmāmiņa un vectētiņš.

“Dažreiz mēs darām to, kas vajadzīgs, – ugunsdzēsēji stāstīja sociālajā tīklā Facebook, – šo divu puišu vecākiem bija jābrauc uz slimnīcu ar ātrās palīdzības mašīnu, bet viņu vecmāmiņa un vectētiņš varēja ierasties ne ātrāk kā pēc pusstundas, jo brauca no kaimiņu ciema. Un mēs nācām palīgā! Ugunsdzēsēji izbaudīja auklēšanu, jo izrādījās esam lieliskas aukles līdz brīdim, kad ieradās ģimene”.

Lai arī nevienam no notikuma vietā esošajiem ugunsdzēsējiem nebija savu bērnu, viņi izrādījās ļoti veikli, kad nācās pastrādāt par auklēm.

Brigādes biedri savā profilā nopublicēja fotogrāfijas no notikuma vietas.

Harrisburg sabiedrība pateicās ugunsdzēsējiem, uzrakstot:

“Jūs un jūsu komanda atkal un atkal nepāstājat patīkami pārsteigt. Dažreiz darbs neaprobežojas tikai ar ugunsgrēka dzēšanu vien. Paldies jums, vīrī, ka esat labi cilvēki, kā arī par mūsu pilsētas sargāšanu!”

Tieši septembrī ugunsdzēsēji izraisīja smaidu vēl viena puisēna sejā, kad viņš svinēja savu trešo dzimšanas dienu, bet viņa draugi bija spiesti noraidīt ielūgumu.

Džeksona māte, Melisa Reida, teica:

“Viņi izglāba mana dēla dzimšanas dienu, un tas ir tas, ko viņš nekad neaizmirsīs”.

Vai jums ir nācies sastapties ar tādiem varoņiem?

avots: yahoo.com

Pievienot komentāru