“Vienīgais, kam atliek ticēt, ir brīnums” – latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis par situāciju savā dzīvē šobrīd

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis pirms kāda laika sastapās ar nopietnām  problēmām un kādu brīdi pat bija spiests dzīvot pansionātā. Tagad, žurnālam “Privātā Dzīve” iemīļotais aktieris stāsta, kā viņam tagad klājas.

Tagad aktieris ir apmeties uz dzīvi klusajā Rīgas centrā, kur katru dienu pie viņa nākot asistents, kas palīdz ar sadzīviskām lietām, kā arī ļoti bieži viesojas meita Viktorija. Tāpat ciemos nākot arī draugi.

Runājot par savu redzi, aktieris stāsta: “Vienīgais, kam atliek ticēt, ir brīnums. Un kāpēc gan, lai tas nenotiktu?”.

Plēpis tamdēļ ir pievērsies lūgšanām, un visai bieži sastopams Svētā Aleksandra Ņevska pareizticīgo baznīcā, kur lūdz Dievu. Viņš teic, ka nav jau starpības, kur Dievu lūgt, jo Dievs ir viens. Lai arī viņš pats piederot Rīgas Lutera Evaņģēliskajai draudzei Torņakalnā, tomēr pareizticīgo baznīca atrodas tuvāk viņa mājām.

Foto – ekrānuzņēmums

Lai arī aktieris jau labu laiku nevada aktīvo sociālo dzīvi, viņš atzīst, ka izejot uz ielas, viņu vēl aizvien cilvēki atpazīst. “Pārsteidzoši, ka neesmu aizmirsts. Bērni mani atpazīst pateicoties “Emīla nedarbiem”, kur tēlu Alfrēdu,” – viņš aizkustināti stāsta žurnālam.

Lasi vēl: 9 toksiskas draudzības pazīmes: ir pienācis laiks pārtraukt saziņu, ja pamanāt šīs lietas

Tāpat šobrīd Latvijas Radio klausītājiem ir iespēja dzirdēt Plēpja balsi, jo tiek atskaņotas ierakstītās pasakas par Ziemassvētkiem.

No visas sirds novēlam aktierim labu veselību un priecīgus Ziemassvētkus!

Visu interviju ar aktieri Rūdolfu Plēpi lasi 19.decembra žurnālā “Privātā Dzīve”!

Pievienot komentāru