VIDEO. Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone nespēj klusēt: vīrs Nauris iztērējis gandrīz visu ģimenes budžetu

Foto – ekrānuzņēmums

Uzņēmēja, veikala “Butterflay” īpašniece un influencere Elīna Didrihsone, piedaloties podkāstā, atklāja kādu līdz šim nezināmu lietu – viņas mīļotais vīrs Nauris reiz gandrīz iztērējis visu ģimenes budžetu. Tomēr situācija izvērsās daudz labāk, nekā varētu cerēt. 

Elīna stāsta, ka darbā viņai ļoti bieži ir situācijas, ka ir kaut kāds risks, kuram ir jāizkuļas cauri, lai kļūtu vēl spēcīgāka.

“Tomēr mans vīrs Nauris reizēm ir pārgalvīgs – viņam patīk tērēties, un mēs par to mēdzam strīdēties. Ka ir kaut kādas reizes, kad viņam vajadzētu pakonsultēties ar mani, tad es būtu teikusi, ka to nevajag pirkt… Reiz viņš mūsu ģimenes finanses bija ieguldījis nekustamajā īpašumā. Protams, ka viņš gribēja kā labāk. Jo viņš bija skatījies, kā es 7 gadu garumā strādāju no rīta līdz vakaram. Un viņš redz, ka tas viss ir manis sastrādāts. Un viņš gribēja kā vīrietis – atnākt mājās un pateikt: “Sieviņ, tev vairs nebūs jāstrādā!”. Bet viņš bija palaidis garām vienu lietu – darbs nav tikai mana peļņa, darbs ir mana elpa, man patīk to darīt!” – norāda Elīna.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Ko tu sēsi, to tu pļausi…” – influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone par publisko kašķi ar Mika Dukura jauno draudzeni Kalendy

Tāpēc tas esot bijis pārgalvīgs risks. “Viņš darīja to pārgalvīgi, jo tā, lūk, ir pieņemts, ka vīrietis ir tas, kas ir ģimenes galva. Jā, ģimenē ģimenes galva ir mans vīrs, bet darbā esmu es,” – viņa skaidro.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa arī atzīst, ka toreiz abi esot pamatīgi sastrīdējušies. “Tad, kad viņš mani redzēja asarās, viņš pienāca man kāt un teica: “Es tevi nesadzirdēju, kas ir tas iemesls, kāpēc tu tā strādā. Es esmu muļķis, ka neesmu to pamanījis.” Tas izkausēja manu sirdi! Man tas nozīmēja nereāli daudz. Nevis, ka viņš man “mauktu” pretī. Man būtu jāturpina “močīt”, jo tu esi iztērējis gandrīz visu mūsu ģimenes budžetu?”.

Vairāk šajā video.

Pievienot komentāru