VIDEO. “Varbūt viņš aizmidzis ar temperatūru 40?” – Magone dodas uz Rīgu, lai uzmeklētu kavalieri Toļiku, kurš vairs neatbild uz telefona zvaniem

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalns ieradusies Rīgā, un satiek savu draudzeni. Abas dodas meklēt Magones kavalieri Toļiku, jo Magonei šķiet, ka viņš izliekas un mānās par to, ka ir saslimis, jo negaidīti pārcēlis randiņu.

Abas dodas uz daudzdzīvokļu māju, kurā Toļiks it kā dzīvo un uzrādījis kā savu adresi, tomēr nav nosaucis dzīvokļa numuru.

Ieejot kāpņutelpā abas satiek kādu kaimiņieni un vaicā, vai nepazīst tādu Toļiku, tomēr sieviete atbild noraidoši – tādu nepazīstot. Magone liek zvanīt draudzenei Ilvai uz Anatolija numuru, bet viņš neatbild. Ilva min, ka varbūt viņš esot darbiņā? Tikmēr Magone min: “Varbūt viņš aizmidzis ar temperatūru 40?”.

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc tam abas satiek vēl citus mājas iedzīvotājus, un vaicā par Toļiku. Kaimiņš jautā: “Jums viņš draugs?”. Magone godīgi atbild: “Nu, brūtgāns, teiksim tā. Un nesaka, kurā istabā dzīvo!”, Kaimiņš saka: “Baigais blēdis! Gan jau kaut ko sastrādājis būs!”.

Lasi vēl: TV šovu zvaigznei un dzejniecei Magonei Liedeskalns nepieciešama rīdzinieku palīdzība: viņa publicē īsu video

Viena no versijām esot, ka “tādi Toļiki” dzīvojot 10.stāvā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 71%

0%

Magone aizkadrā neizpratnē: “Ko tad viņš dod “feiko” mājas adresi, ja nemaz te nedzīvo? Kā var tā gadiem dzīvot un neviens viņu nezina? Mani raibi suņi zina! Tas ar kaut kā dīvaini…”.

Foto – ekrānuzņēmums

Vairāk šajā video.

Pievienot komentāru