VIDEO. Dzejniece un TV šovu zvaigzne Magone patiešām prot pārsteigt: viņas lauku sētā notiek kaut kas vēl nepieredzēts

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalns nupat kā kopā ar Kapteini Reini un Horenu Stalbi laidusi klajā jaunu hītu – dziesmu “Ko tu lūr”. Tagad jaunākajā šova “Slavenības. Bez filtra” sērijā iespējams ielūkoties videoklipa tapšanas aizkulisēs.

Jau ziņots, ka pie Magones viesojās slavenības no Rīgas – Kapteinis Reinis un Horens Stalbe. Viņi kopā radījuši jaunu hītu, kurā īpaša loma tikusi arī Magonei. Vēlāk dzejniece aizkadrā stāsta, ka dziesma esot par mūsdienās ļoti aktuālu problēmu – par tiem, kas “atkarīgi” no ekrāniem un īstos cilvēkus dzīvē ne satiek, ne pazīst.

Tāpat arī Magone pasūdzējās abiem vīriešiem par to, ka viņu “ēd nost” soctīklu komentāros, īpaši kāda tante, kurai pēc Magones vārdiem esot ap 90 gadu, viņai esot brilles un mazbērni – ļoti nesaudzīgi kritizējot Magoni par visu, ko viņa dara. Tante rakstot agresīvus komentārus un uzskatot, ka Magone ir slikta māte saviem bērniem, jo visu laiku filmējas un neko citu nedarot.

Foto – ekrānuzņēmums

Horens teic, ka uz šīm lietām jāskatās vieglāk, jo tantei ir tiesības uz savu viedokli un, galu galā, “suņi rej, karavāna iet tālāk.”

Lasi vēl: TV šova zvaigzne un dzejniece Magone beidzot sagaida zvanu no sava kavaliera Toļika. Ko viņš patiesībā slēpa?

Magone tam arī piekrīt, sakot, ka visiem saviem ne-mīlētajiem komentāru rakstniekiem var pateikt tikai to, ka, ja viņa kādam nepatīk, tātad, viņam ir “slikta gaume”.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

Iepriekš Magonei bija nedienas Rīgā, kur viņa devās pieķert savu kavalieri Toļiku melos. Beigu beigās, izrādījās, ka Toļiks nemaz nestrādā veikalā Depo, un tur tādu cilvēku neviens nemaz nepazīst. Vēlāk gan viņš sazinājās ar Magoni pa telefonu un stāstīja, ka ir saslimis un viņam it kā bija jābrauc pie ārsta. Kā, galu galā, atrisināsies situācija ar Toļiku, vēl nav zināms.

Foto – ekrānuzņēmums

Bet šajā sērijā skatītāji varēja kļūt par lieciniekiem tam, kā top dziesmas videoklips ar Magones piedalīšanos, turklāt nekur citur kā viņas lauku sētā. Magone, ģērbusies gumjniekos un ādas mētelī, melnām saulesbrillēm uz acīm, sparīgi dzied piedziedājumu “Ko tu lūr”, atkārtojot to vairākas reizes mūzikas ritmā.

Pirmie kadri tiek nofilmēti pie trušu būriem, nākošie – lauka vidū, pie siena kaudzes, bet pēdējie – vistu kūtī, kur ar visu uz rokām Magone atkal dzied to pašu piedziedājumu.  Kapteinis Reinis viņu slavē, ka viss izdevies lieliski.

Vairāk šajā video.

Pievienot komentāru