Vērsis iepazīs sevi, bet Lauvai jāatrod prieks; Dienas horoskops 2023. gada visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Nevajag sevi iedzīt vispārpieņemtajos rāmjos. Garīgā līdzsvara saglabāšana ir ļoti nepastāvīga. Proti rast prieku vienkāršās lietās, neaizraujies ar problēmām un nepatikšanām. Atstājiet problēmas pagātnē un sāciet virzīties uz priekšu tikai ar pozitīvu attieksmi un harmonijā ar sevi.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šajā zīmē dzimušo cilvēku mērķtiecība ir cieņas vērta. Neskatoties uz visām ikdienas dzīves grūtībām un nepatikšanām, jums nevajadzētu nonākt apātijas stāvoklī. Atstājiet pieredzi un sāciet virzīties uz priekšu ar jaunu, tīru lapu.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Dažreiz ir vērts atlaist un ļaut lietām ritēt savu gaitu. Lielisks laiks meditācijai: pavadiet laiku pie dabas, tuvu un radniecīgu garu lokā. Šīs zīmes cilvēki ir ļoti emocionāli, tas daudzējādā ziņā ir gan viņu trūkums, gan cieņa.

Lasi arī: Šīm četrām zvaigžņu zīmēm 2023. gada pavasara pirmajā pusē sāksies lielas naudas periods

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Sagaidāms, ka cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, mainīs savu dzīvi. Viņiem ir svarīgas pat šķietami nenozīmīgākās izmaiņas. Sāc ar mazām lietām, un turpmāk spēsi spert soļus pretī savam mērķim arvien vairāk.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Ja vēlaties kaut ko mainīt savā dzīvē, tad vispirms sāciet ar sevi. Lai cilvēks justos patiesi laimīgs, viņam jādzīvo saskaņā ar savām jūtām, domām un apkārtējo pasauli.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Šajā laikā rūpējies par sevi, atpūties, meditē, sakārto savas domas un pārdzīvojumus. Apsēdieties un iedomājieties, kā saules gaisma piepilda katru jūsu ķermeņa šūnu, sasilda un nomierina. Šis vingrinājums ir lieliski piemērots stresa un noguruma pārvarēšanai.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Izlemiet par saviem nākotnes mērķiem. Šis ir lielisks laiks, lai plānotu nākamos soļus. Atcerieties, ka katrs cilvēks ir kā akmens, kas iemests notikumu, draugu, sabiedrības, ģimenes virpulī. Kādi apļi uz ūdens būs no akmens, tā cilvēks izstaros pozitīvu vai negatīvu enerģiju. Centieties vienmēr izstarot laipnību un pozitīvas emocijas.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Visas emocijas un darbības, ko cilvēks dara, Visums viņam atgriež atpakaļ to pašu. Mēģiniet šodien izdarīt vairāk labu darbu, pat ja tie no pirmā acu uzmetiena ir nenozīmīgi.

 

Pievienot komentāru