Vērsis iepazīs sevi, bet Lauvai jāatrod prieks; Dienas horoskops 2023. gada visām zodiaka zīmēm

Kā zināms, šī diena ir pavasara ekvinokcija. Šādā nedaudz mistiskā periodā Visums cilvēkiem paver daudz iespēju.

Lai pareizi izmantotu šo laiku, jums vajadzētu ieklausīties, ko mums iesaka zvaigžņu eksperti. Portāla Abiem žurnālisti iepazinās ar horoskopu 20. martam.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Lielisks laiks, lai pārdomātu visu ar tevi notikušo un veidotu labākus nākotnes plānus, neatkārtojot pagātnes kļūdas. Diena ir lieliski piemērota ieskatiem, meditācijām, laiku var veltīt savām iecienītākajām aktivitātēm. Nebūs lieki staigāt pa parku vai izbraukt  dabā.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)
Koncentrējieties uz savu iekšējo pasauli. Lielisks laiks, lai iepazītu sevi, saprastu, kas jums sagādā morālu gandarījumu. Neaizmirstiet par materiālo pasauli. Ja jau sen esi vēlējies apmeklēt kādu vietu vai izmēģināt kādu jaunu ēdienu, tad ir pienācis laiks to izdarīt.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Mūsu senču dziļā gudrība slēpjas katrā cilvēkā. Lai to zinātu, ir jāatsakās no pārbaudītajiem un iegaumētajiem stereotipiem, ko mums uzspiež sabiedrība. Apslēptā patiesība var būt vēja elpā, lietus skaņās vai nakts klusumā. Izprotiet savas vēlmes un emocionālo stāvokli. Lielisks laiks, lai pavadītu laiku ar sevi.

Lasi arī: Šīm četrām zvaigžņu zīmēm 2023. gada pavasara pirmajā pusē sāksies lielas naudas periods

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Ja vēlaties kaut ko mainīt dzīvē, sāciet ar savu iekšējo pasauli. Zvaigznes jums dod priekšroku. Ir pienācis laiks analizēt, ko tieši jūs vēlaties no dzīves. Ja jūs jau sen esat sapņojis kaut ko darīt, tad šis būs lielisks brīdis. Šīs zīmes cilvēkiem ir ļoti attīstīta intuīcija. Sarežģītā dzīves situācijā vienmēr ieklausies savā iekšējā balsī, tā tevi nekad nepievils.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Pievienot komentāru