Bernarda Ficvaltera zvaigžņu prognoze nedēļai no 20. līdz 26. martam visām zīmēm

Nākamā nedēļa solās būt interesantiem notikumiem bagāta. Daudzas zvaigžņu zīmes spēs nodibināt finanšu sektoru, vai arī viņām veiksies mīlestībā.

Franču eksperta Bernāra Ficvaltera prognozes nedēļai no 20. līdz 26. martam visām  zīmēm palīdzēs koriģēt savus plānus, lai rīkotos gudri un smalki, sasniedzot labākos rezultātus jebkurā dzīves jautājumā.

Portāla Abiem žurnālisti iepazinās ar eksperta prognozi.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Aunus visvairāk uztrauks finanšu sektors. Tagad viņiem jākāpj pa karjeras kāpnēm, lai paaugstinātu pašcieņu. Notikumi kopumā risināsies labvēlīgi, bet Auniem pietrūks personīgās brīvības. Tāpēc viņi darīs visu, lai justos ērti. Sievietēm vajadzētu padomāt par saiknes stiprināšanu ar māti.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)
Nākamo nedēļu Vērsis dzīvos uz pozitīvas nots, pa ceļam atrisinot virkni mazu jautājumu. Fortūna būs tuvu vietai, kur jūs neesat devies. Ir vērts padomāt par dalību loterijā – ja nu tu esi laimīgais? Attiecībās Vērsi sevi parādīs kā sabiedriskus, atbrīvotus cilvēkus, aicinās ciemos draugus. Komunikācija sniegs ne tikai daudz priecīgu mirkļu, bet arī atbalstu, enerģiju, savstarpēju sapratni.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem tuvākajās dienās ir lemts kļūt par centrālo figūru kādā nozīmīgā notikumā. Bet ne visi zīmes pārstāvji no tā iegūs. Daži piedzīvos rūgtu vilšanos. Vienīgā labā ziņa ir tā, ka šis periods nebūs tik ilgs. Novērsiet uzmanību no grūtā perioda ar darbībām, kas jūs iepriecina.

Lasi arī: Šīm četrām zvaigžņu zīmēm 2023. gada pavasara pirmajā pusē sāksies lielas naudas periods

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Pēc franču astrologa prognozēm, Vēžiem neklājas labi. Problēma nav tajā, ka veiksme no viņiem novērsīsies, bet gan tajā, ka daudziem  vienkārši nav laika. Kamēr jūs varat rūpēties par savu veselību, pievērsiet uzmanību ķermenim. Piemēram, ļoti noderīgi ir pierakstīties uz masāžas kursu. Vēži vadošos amatos var nesadzīvot ar padotajiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru