Bernarda Ficvaltera zvaigžņu prognoze nedēļai no 20. līdz 26. martam visām zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Tie zīmes pārstāvji, kuri dzimuši jūlijā, cīnīsies par vietu zem saules, bet augusta bērni palielinās savus ienākumus. Taču tajā pašā laikā abiem nāksies iegrimt savā iekšējā pasaulē. Daudzas neatrisinātas problēmas liks jums justies neapmierinātam, un tas ietekmēs jūsu uzvedību. Visas jūsu domas būs aizņemtas, meklējot orientierus un mērķus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Galvenā tēma Jaunavai šajā periodā būs mijiedarbības ar komandu tēma. Ņemot vērā, ka zvaigznes zīmes pārstāvjiem “mirkšķinās ar aci”, piepildīsies viss, ko viņi domā. Tagad jūs varat iegūt pat vairāk, nekā jūs gaidāt. Augusta beigās dzimušajiem viņu rokās ieplūdīs pati veiksme, tāpēc nekas pārdabisks nebūs jādara.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svari tuvākajās dienās varēs izjust izrāvienu brīvības izpratnē. Ir pienācis laiks nostiprināt pozīcijas, nostiprināties principos, rīkoties tieši un atklāti. Soli pa solim nodibināsi gan personiskās, gan lietišķās attiecības, kā arī sajutīsi iekšējas pārmaiņas. Nebrīnies par tieksmi pēc publicitātes – pārāk ilgi esi palicis ēnā.

Lasi arī: Šīm četrām zvaigžņu zīmēm 2023. gada pavasara pirmajā pusē sāksies lielas naudas periods

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni spīdēs, piesaistīs citu viedokli. Taču nedēļa atnes arī nepatīkamus brīžus, kad izdarīt to, ko vēlies, vienkārši nebūs iespējams. Briesmas tuvojas, taču jūs varat tās palaist garām, ja esat ļoti uzmanīgs. Kopumā jums nav sveša cīņa par savu laimi. Dzīve tev nekad nav šķitusi kā paradīze.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Svētlaimīgā dzīves gaita tagad pilnībā apmierina Strēlnieku. Novembra beigās dzimušie darīs garlaicīgas lietas, un decembra zīmes pārstāvji iegrims komunikācijā. Ar emociju trūkumu cīnies vairāk sazinoties ar bērniem. Ja jums nav sava, brīvprātīgi auklējiet savu draugu vai radinieku bērnus. Intuīcija būs visaugstākajā līmenī.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžu pagātnes problēmas beidzot sāks izklīst kā melni mākoņi, un tās nomainīs bezgalīga iespēju telpa. Un, lai gan daudzi no viņiem joprojām jutīsies apspiesti, apstākļu ierobežoti, kopumā tā ir tikai inerce. Kad būs pagājis pietiekami daudz laika, tu sapratīsi, ka ir laiks rīkoties, doties sapņu virzienā.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Spilgts periods iestājas Ūdensvīrā. Viņi uzstāsies publikas priekšā vai uz skatuves, iespējams, par viņiem runās medijos. Daži zīmes pārstāvji nodarbosies ar sportu, veselības uzlabošanu, skriešanu. Tas radīs jautrības sajūtu un harmoniju ar ārpasauli.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivis būs aizņemtas ar daudzām sīkumiem, uzskata Bernards Ficvalters. Jūs var satraukt mājdzīvnieku veselības problēmas. Atbildības sajūta par viņiem radīs lieku stresu. Tas izpaudīsies ar dīvainu uzvedību, neuzmanību pret apkārtējo vārdiem. Centieties nevainot sevi par neko.

Pievienot komentāru