Vērsis būs grūti izdarīt izvēli, bet Strēlnieks būs laimīgs; Dienas horoskops 12. novembrim visām zodiaka zīmēm.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām vajadzētu sagaidīt pārmaiņas savā profesionālajā darbībā. Tev var tikt piedāvāts ienesīgs un daudzsološs projekts vai arī tu atradīsi jaunu darbu, kas tev nesīs lielāku peļņu un prieku. Astrologs tev iesaka uzņemties iniciatīvu. Tavā dzīvē parādīsies arī cilvēki no pagātnes, un tev ir iespējas atjaunot bijušos sakarus, taču labi pārdomā, vai tev tas ir tā vērts.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī diena prasīs apdomību un piesardzību. Samazini risku un izvairies no kļūdām. Neļauj, lai nelielas neveiksmes smagi noslogo tavas emocijas. Galvenie ienaidnieki šodien ir nepacietība, aizkaitināmība un nervozitāte. Paliec mierīgs un pārdzīvosi šo dienu ar cieņu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem ir labvēlīga diena naudas jomā, jo palielināsies ienākumi un noslēgsies izdevīgi darījumi. Tomēr citās jomās var rasties jautājumi, rūpes un grūtības. Ir svarīgi savākties, lai pieņemtu pareizos lēmumus. Neļauj sāncenšiem tevi apsteigt un nosaki personīgās robežas.

Skorpions (23 oktobris – 21 novembris).
Skorpioniem pavērsies iespēja atrisināt vecas problēmas, un profesionālie konflikti izzudīs. Tu iegūsi jaunu sabiedroto uzticību un vari apsvērt interesantus darba piedāvājumus. Ceri uz karjeras izaugsmi. Harmonija tevi gaida attiecībās ar tuviniekiem, taču esi piesardzīgs ar svešiniekiem.

Lasi arī: Toms Bricis paziņo par gaidāmo laiku nākamnedēļ : “Laiks mainīsies ļoti krasi!”

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Šodiena Strēlniekiem ir īpaši veiksmīga profesionālajā jomā un saskarsmē ar cilvēkiem. Tu esi iedvesmas un ideju pilns. Šī ir jaunu paziņu un harmonijas diena attiecībās ar tuviniekiem. Svarīgi ir nesteigties ar finanšu jautājumiem un pieņemt labvēlīgus piedāvājumus. Dažas problēmas var prasīt nestandarta risinājumus.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šajā dienā Mežāži saņems interesantus un daudzsološus piedāvājumus. Tev pavērsies iespēja iekarot profesionālās virsotnes, un tu spēsi rast uzticamus risinājumus esošajām problēmām. Attiecībās ar mīļotajiem un partneriem iezīmējas konflikti, taču tu vari no tiem izvairīties, ja būsi gatavs kompromisiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šī diena būs sarežģīta. Biznesa un finanšu jautājumos gaidāmas grūtības un problēmas, turklāt nelabvēļu un sāncenšu intrigas var neļaut tev pabeigt iesākto. Iespējami materiāli zaudējumi. Ģimene un draugi palīdzēs jums atrisināt šīs problēmas un iedvesmos jūs turpmākiem centieniem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm ir jāsagatavojas smagi strādāt. Darbs un neatlaidība palīdzēs tev īstenot savus plānus un mērķus. Tevi atbalstīs jauni sabiedrotie, palīgi, mecenāti un pielūdzēji, un tu spēsi sevi parādīt vislabākajā gaismā. Sagaidi interesantus piedāvājumus no veciem paziņām, un fiziskās aktivitātes var uzlabot tavu garastāvokli.

Leave a Comment