Vērsim nepatīkams pārsteigums, bet Zivīm laba tikšanās; Dienas horoskops 11. septembrim visām zodiaka zīmēm

Pirmdiena, 2023. gada 11. septembris, būs mierīga un samērīga, prognozē astroloģe Irina Bogdan. Portāla Abiem žurnālisti strādāja ar ekspertes horoskopu.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam atkal jātiek galā ar to pašu problēmu, taču šoreiz tev tas izdosies. Tomēr tev nāksies ar kaut ko vai kādu šķirties. Tomēr nenožēlojiet – tas viss ir par labu labajam.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis šodien būs nepatīkami pārsteigts un vīlies. Galu galā tu esi darījis visu iespējamo un neiespējamo, un rezultāts ir niecīgs. Tomēr līdz vakaram situācija uzlabosies, nu, vai arī tu mainīsi savu attieksmi pret to.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien būs atbildīgi par kaut ko, ar ko viņiem nav nekāda sakara. Tas tevi mulsinās, taču tu no situācijas izkļūsi ar cieņu. Tu arī gūsi no tā labumu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžus šodien pārņems slēptas raizes. Nebaidies iepriekš un nevajag pūst uz ūdens. Nomierinieties un risiniet problēmas, tiklīdz tās rodas. Tas ļaus ne tikai izvairīties no nepatikšanām un nemieriem, bet arī pāriet uz kvalitatīvi jaunu attīstības posmu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas plāni un aprēķini sagrūs. Jūs riskējat pieļaut izšķērdību. Lai gan iepirkšanās tev sagādās prieku, centies “neaizrauties”.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunava, pati negribēdama, radīs problēmas tukšā vietā. Jebkurā gadījumā nevairies no atbildības, lai maza nepatikšana nepāraugtu par lielu un neatrisināmu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svarus šodien apciemos brīnišķīgas un daudzsološas idejas. Tu rīkosies izlēmīgi un drosmīgi, tāpēc spēsi izvēlēties pareizo kursu un atgūt sen zaudētas lietas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioni atkal saskarsies ar kādu ieilgušu problēmu. Iespējams, tā būs saistīta ar neplānotiem tēriņiem. Beidzot atrisini šo problēmu un uz visiem laikiem atstāj to pagātnē.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šodien rīkosies tā, kā paši uzskatīs par vajadzīgu, nevienu neklausoties un nemainot savu viedokli. Esi atturīgs un pacietīgs. Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk, nekā tu domā. Vakarā dodies uz tikšanos.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šodien mežāži būs neizpratnē un satraukumā. Tevi ļoti slikti ietekmēs tas, ka kāds nepildīs doto vārdu. Tomēr tu laikus sapratīsi, kā vajag, un visu izdarīsi labi un pareizi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Šī nav slikta diena Ūdensvīriem. Iespējami jaunumi, kas izjauks tavus plānus. Iemācies uzticēties cilvēkiem – šodien viņi tevi nepievils.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī būs tikšanās un socializēšanās diena. Centies ieskaut sevi ar labiem un pozitīviem cilvēkiem – un tad tavs garastāvoklis saglabāsies lielisks.

Leave a Comment