Vērsim grūta dienas otrā puse, bet Svariem jāvirzās uz priekšu; Dienas horoskops 26. augustam visām zīmēm

Sestdiena, 2023. gada 26. augusts, būs nelabvēlīga diena, prognozē astroloģe Irina Bogdan. Abiem žurnālisti strādāja ar ekspertes pilnu horoskopu.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auna plāni šodien tiks pilnībā sagrauti kādu negaidītu ziņu dēļ. Iespējams, tev nāksies steidzami kaut kur doties vai risināt kāda cita cilvēka problēmas. Vakars ir piemērots tikšanās reizēm un personīgu jautājumu risināšanai.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Rīts Vēršiem sāksies patīkami, ar prieku un cerībām. Tomēr viss būs labi tikai līdz pusdienlaikam, un tad tu pieļausi vairākas kļūdas, kas var būtiski kaitēt.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šī nav slikta diena Dvīņiem. Jūs spēsiet izpildīt visus savus uzdevumus. Tomēr centies nesteigties, lai nekļūdītos un neieslēgtu bumeranga efektu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim šī ir mierīga diena. Parādi prasīgu uzvedību un pārliecību par savām spējām. Vēlāk tev būs taisnība un tu būsi lepns par sevi.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir labvēlīga diena arī Lauvām. Viss notiks saskaņā ar plānu. Tu vari būt liecinieks kādam attiecību strīdam, un tas tevi emocionāli ietekmēs.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Nav slikta diena, taču Jaunavas kaut ko zaudēs. Tev par to nevajadzētu uztraukties, jo tu nevarēsi ietekmēt notikumu gaitu. Turklāt viss notiks tev par labu. Nodarbojies ar iekšējām pārmaiņām: šajā laikā tu vari kļūt par labāko sevis versiju.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem ir jāvirzās uz priekšu, neskatoties atpakaļ. Iespējams, šodien piepildīsies kāds tavs sen lolots sapnis. Daži apstākļi sagādās pārsteigumu, taču tu pratīsi orientēties ceļā un būsi elastīgs. No negatīviem notikumiem gūsti vislabāko.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpionu dzīves saimnieki šodien būs apstākļi. Iespējami zaudējumi, taču tie ir nepieciešami, lai tu atbrīvotos un pārietu jaunā attīstības līmenī. Tevi gaida lieli izaicinājumi. Pārņemiet kontroli pār sevi un nekļūstiet panikā.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šī diena sagādās daudz pārsteigumu. Daži jaunumi liks tev pārdomāt savas vērtības un plānus, kā arī pārdomāt nākotnes prioritātes. Mēģini novērtēt lietas, kas tev patīk.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāžiem šī ir izdevumu diena – gan finansiālu, gan emocionālu. Jums būs jāpieņem lēmums, kas mainīs jūsu un jūsu ģimenes dzīvi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Šī ir ļoti izaicinoša diena Ūdensvīriem. Nopietnas situācijas tevi noliks uz zemes. Tev nāksies šķirties no savām ilūzijām, bet jo ātrāk tu to izdarīsi, jo labāk. Iespējams, tev nāksies zaudēt kaut ko svarīgu, lai to atrastu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī diena nesīs nepatīkamus pārsteigumus, grūtības un satricinājumus. Tev izdosies tikt galā ar visiem uzdevumiem un izpildīt plānu. Filozofiski un mierīgi raugies uz aktuālajiem notikumiem, mazāk sapņo un esi reālists – un tu būsi uzvarētāju pusē.

Leave a Comment