Veids, kā 2 minūšu laikā no plastmasas logiem neatgriezeniski noņemt melno pelējumu

Mitra un auksta perioda laikā uz plastmasas logu iekšējām daļām un logu ailēm bieži parādās pelējums, ko var viegli pamanīt pēc melniem plankumiem, kas izplatās pa virsmu. To izraisa kondensāts un pastāvīgs mitrums.

Esmu atradusi veidu, kā ātri un efektīvi novērst tā sekas.

Ar vienkāršu noslaucīšanu ar lupatiņu nepietiek. Tas palīdz noņemt virsējo pelējuma kārtu, bet pēc dažām dienām melnie traipi var atgriezties. Lai iegūtu ilglaicīgākus rezultātus, ir jāiznīcina pašas pelējuma sporas, nevis tikai to ārējās izpausmes.

Lasi vēl: Puse no ķirbju ražas šogad tika izmantota ķirbju sukādēs. Mēs tās ēdam konfekšu vietā

Lai izmantotu manu metodi, jums būs nepieciešams ūdens un soda. Sodu pārvērš diezgan biezā pastā, pievienojot nedaudz ūdens. Tad šo maisījumu bagātīgi uzklājiet uz inficētajām vietām. Lai pilnībā iznīcinātu pelējuma sporas, ļaujiet maisījumam iekļūt dziļākos materiāla slāņos, atstājot to uzklāt uz dažām minūtēm.

Pēc 2-3 minūtēm uzklājiet stikla tīrīšanas līdzekli un ļaujiet arī tam nedaudz iesūkties. Pēc tam vienkārši noņemiet maisījumu ar drānu. Ja pelējums ir dziļi iesūcies, labāk kādu laiku, piemēram, 10 minūtes, atstāt gan sodas, gan stikla tīrīšanas līdzekļa iedarbību.

Šī metode ir ļoti vienkārši izpildāma, bet ļauj uz ilgu laiku atbrīvoties no melniem traipiem uz logiem un viegli uzturēt tos tīrus.

Leave a Comment