Eksperti brīdina, kurām zīmēm 2023. gada 23. novembra Mēness aptumsums var beigties ar pamatīgām problēmām

Vairumā gadījumu zvaigžņu eksperti / ezotēriķi uzskata, ka aptumsumi ir bīstamas un neizskaidrojamas parādības.

Abiem žurnālisti izpētīja, kuras zvaigžņu zīmes var saskarties ar īpašām grūtībām un problēmām saistībā ar 2023. gada 23. novembrī paredzēto Mēness aptumsumu.

Auns

Auniem ir svarīgi pievērst uzmanību savam fiziskajam stāvoklim un veselībai, jo iespējams, ka pasliktināsies pašsajūta un saasinās hroniskas problēmas. Šī diena, 8. novembris, retrogrādā Marsa un Mēness aptumsuma ietekmē var būt īpaši nelabvēlīga jūsu zīmei. Ir svarīgi būt uzmanīgiem, lai nepakļautu savu vese***lību riskam.

Šāda piesardzība ieteicama ne tikai šodien, bet arī nākamās divas līdz trīs dienas, līdz 10. novembrim. Izvairieties no riskantām un impulsīvām darbībām, samaziniet fizisko slodzi un stresa situācijas. Īsāk sakot, rūpējieties par savu labsajūtu.

 

Vērsis

Vērsim šajā dienā un dažās nākamajās dienās pēc tās var rasties finansiālas grūtības un neparedzētas nepatikšanas. Iespējamas negaidītas izmaksas un izdevumi, kas var ievērojami palielināt jūsu finansiālās saistības.

Veneras un Merkurija stāvoklis Saturna un Saules ietekmē īpaši nelabvēlīgi ietekmē jūsu finansiālo stabilitāti. Šajā laikā notiekošajiem notikumiem var būt negatīva ietekme, un to sekas jūs jutīsiet ne tikai dažas dienas, bet pat vairākus mēnešus.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pēdējās divas zīmes, kuras var saskarties ar problēmām

Pievienot komentāru