Vasilisa Volodina: 2018. gada marta horoskops. Strēlniekam, Mežāzim, Ūdensvīram un Zivīm

Vasilisa Volodina ir viena no Krievijā populārākajām sievietēm astroloģēm. Eksperta ieteikumi astroloģiskajās prognozēs palīdzēs jums pareizi saplānot martā darāmos darbus.

Lai cilvēks varētu dzīvot pēc iespējas laimīgāku dzīvi, veiksme jebkurā dzīves jomā ir pat ļoti svarīga. Taču, pat neskatoties uz to, pilnībā no problēmām izmukt iespējams nav nevienam un nekad. Katra jaunā diena ir kā jauns mūsu izturības līmeņa pārbaudījums, taču, ja jūs kaut kam jau esat gatavi, tad šī problēma neietekmēs jūs tik būtiski, kā tas būtu tad, ja nebūtu sagatavojušies. Kā sacīt jāsaka – ja esi pabrīdināts, tātad esi arī sagatavojies. Optimisms un humora izjūta ir tie atribūti, kas palīdzēs tikt galā ar dzīves nepilnībām. Martā jums šādā veidā būs iespējams pārdzīvot virkni neveiksmju. Tikai neskatieties atpakaļ – tad viss būs vislabākajā kārtībā. Kādēļ tas ir tik svarīgi? Jo martā valdīs divas retrogrādās planētas – Jupiters un Merkurs.

Strēlnieks

Strēlniekiem martā nepieciešams spert izšķirošo soli pretī mīlestībai un finansiālai labklājībai. Ja runa ir par veselību, tad nekas nestāsies tās starpā. Šis laiks ir ideāli piemērots apstākļu maiņai un savas vietas noteikšanai pasaulē. Ir nepieciešams pareizi noteikt savas spējas, lai pārāk neizdegtu, jo riskantas darbības nenāks jums par labu.

Par jūsu galveno trumpi jākļūst pašpārliecinātībai. Jupiters jums palīdzēs tajā. Turpretī Merkurs centīsies no jums tikai atņemt, neko nesniedzot pretī. Marts būs ļoti neparasts mēnesis. Visas problēmas būs iespējams atrisināt, ja tiks izmantota pareiza plānošana. Tikai tā jūs tiksiet ārā no neveiksmju apburtā loka.

Mežāzis

Mežāžiem daudz vairāk laika jāvelta garastāvokļa uzlabošanai. Pretējā gadījumā neveiksmes un bēdas ņems pār jums virsroku. Venēra kļūs daudz vājāka, sākot ar 7. martu, tas samazinās jūsu vēlmi būt fiziski aktīviem. Strādāšanas vēlme pazudīs pilnībā, kopā ar to samazināsies arī jūsu seksuālā tieksme. Situāciju mazliet stabilizēs Merkurs, taču tas notiks tikai, sākot ar 23. martu. Tad jūs varēsiet aizmirst par savām problēmām un noskaņoties daudz pozitīvākam laikam.

Prieku un laimi jūs spēsiet saskatīt sīkumos, jo Jupiters liks jums zaudēt saikni ar globāliem mērķiem. Nostādiet sev realizējamus mērķus, tad jums viss sanāks un jums vairs nebūs jāsatraucas par pagaidu problēmām. Pieticība ir jūsu galvenais ierocis cīņā pret kārdinājumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepieciešams uzmanīties no enerģētiskajiem vampīriem un cilvēkiem, kas var viņiem nodarīt pāri. Jums šādi cilvēki ceļā gadīsies daudz, jo viņi saskatīs jūsos sāncensi vai ienaidnieku. To panāks Merkurs, kas kļūs stiprāks līdz ar 23. martu. Līdz šim datumam droši varat dzīvot ierasto dzīvi.

Jupiters nogalinās jūsu ticību brīnumiem un veiksmei, precīzāk, tas no visas sirds centīsies to izdarīt. Pats labākais ieteikums šajā brīdī – ticēt domu spēkam. Jums nepieciešams daudz ilgāku laiku pavadīt, meklējot iedvesmas avotus. 2018. gada martā radoša pieeja mīlas un darbu jomā jums būs īpaši veiksmīga.

Zivis

Zivīm būs nepieciešams nepievērst uzmanību apkārtējo cilvēku viedokļiem. Tas nozīmē, ka jums nepieciešams mierīgi un bez stresa uzņemt kritiku. Pretējā gadījumā visas jūsu negācijas atgriezīsies pie jums atpakaļ divtik. Centieties ievērot sabiedrības uzstādītos noteikumus. Savas avantūras arī labāk pataupīt līdz aprīlim. Jupiters mēneša sākumā būs jūsu lielākais ienaidnieks. Šī planēta liks jums satraukties sīkumu dēļ.

Merkurs sāks savu darbību ar 23. datumu. Tieši kopš šī brīža jums jāsāk novērtēt vientulības momentus, kad būs iespējams noskaņoties radošām darbībām. Īpaši labs šis laiks būs tiem, kas strādā radošajā sfērā. Mīlas lietās labāk īpaši neeksperimentēt. Ļaujiet savai otrajai pusītei sevi parādīt – nepārtrauciet attiecības, ja neesat pārliecināti, ka tiešām vēlaties spert šādu soli.

Atbrīvojieties no naida un skaudības. Šīs jūtas martā būs īpaši destruktīvas.

Vasilisa Volodina novēl visiem veiksmīgi tikt galā ar dzīves grūtībām un kļūt daudz gudrākiem. Lai marts parāda jūsu rakstura stiprākās puses!

avots

Pievienot komentāru