Var ēst daudz, nepieņemoties svarā: trīs pārtikas produkti, kas sadedzina taukus

Ir daži patiešām veselīgi pārtikas produkti, kurus varat ēst lielos daudzumos un pārāk daudz neuztraukties par lieko kilogramu uzņemšanu.

Ir taukus dedzinoši pārtikas produkti, kurus varat ēst, neuztraucoties par liekā svara palielināšanos. Par tiem pastāstīja PharmacistMo.com farmaceits un veselības eksperts Mahmuds Abdelazizs.

Lapu salāti un zaļumi

Abdelazizs apgalvo, ka viens no trim pārtikas produktiem, ko var ēst daudz, vienlaikus dedzinot taukus, ir zaļie salāti, “Lapu zaļumi, piemēram, spināti, kāposti, biešu lapas un u.c., ir mazkaloriju produkti un satur daudz šķiedrvielu. Tie nodrošina būtiskas uzturvielas un ir bagāti ar antioksidantiem, kas veicina vispārējo veselību. Augstais šķiedrvielu saturs veicina sāta sajūtu, samazinot iespēju pārēsties,” viņš atklāja.

Ir zināms, ka lapu zaļumi ir pilni ar svarīgiem vitamīniem, var stiprināt mūsu imūnsistēmu un, protams, palīdzēt mums uzturēt veselīgu svaru.

Liesu olbaltumvielu avoti

Vēl viena laba pārtikas izvēle, kas ļauj mums ēst līdz sirds dziļumiem bez vainas sajūtas, ir liesās olbaltumvielas. Tāpat kā zaļās lapas, mums ir dažādas iespējas, no kurām izvēlēties.

Lasi vēl: Kā pagatavot lielisku veļas skalošanas līdzekli

“Tādi pārtikas produkti kā vistas krūtiņa, tītara gaļa, zivis, tofu, pākšaugi (pupiņas, lēcas) un piena produkti ar zemu tauku saturu ir lieliski lieso olbaltumvielu avoti. Olbaltumvielu sagremošanai nepieciešams vairāk enerģijas, kas palielina ēdiena termisko efektu un paātrina vielmaiņu,” norādīja Abdelazizs.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru