Var ēst daudz, nepieņemoties svarā: trīs pārtikas produkti, kas sadedzina taukus

Pilngraudu produkti

Pilngraudu graudaugi piedāvā daudz vairāk uzturvielu un svara samazināšanas priekšrocības neatkarīgi no tā, cik bieži mēs tos ēdam.

Abdelazizs saka: “Pilngraudu produkti, piemēram, kvinoja, brūnie rīsi, auzas un pilngraudu maize, satur šķiedrvielas, vitamīnus un minerālvielas. Šie saliktie ogļhidrāti tiek sagremoti lēnāk, nodrošinot pastāvīgu enerģijas pieplūdumu un palīdzot regulēt cukura līmeni asinīs. Tas novērš insulīna lēcienus un samazina tauku uzkrāšanās iespējamību.”

Pilngraudu produkti ir lielisks ogļhidrātu avots, kas papildina olbaltumvielas un zaļo lapu salāts sabalansētam uzturam.

Šo trīs pārtikas produktu priekšrocības

Abdelazizs paskaidroja, kāpēc šie lapu zaļumi, liesās olbaltumvielas un pilngraudu produkti efektīvi veicina tauku dedzināšanu un novērš svara pieaugumu. Viņš sacīja:

“Lapu zaļumos un pilngraudos ir daudz šķiedrvielu, kas veicina gremošanu un sāta sajūtu. Tas samazina kopējo uzņemto kaloriju daudzumu un novērš pārēšanās iespējas, kas galu galā veicina svara samazināšanos. Lai sagremotu olbaltumvielas, nepieciešams vairāk enerģijas, kas palielina organisma vielmaiņas ātrumu.”

Viņš turpināja: “Šis termiskais efekts veicina vairāk kaloriju sadedzināšanu gremošanas laikā un palīdz kontrolēt svaru. Tādi pārtikas produkti kā lapu zaļumi, liesas olbaltumvielas un pilngraudu produkti ir uzturvielām bagāti, kas nozīmē, ka tie nodrošina ievērojamu daudzumu svarīgāko vitamīnu, minerālvielu un antioksidantu, vienlaikus satur salīdzinoši maz kaloriju. Šī kombinācija uztur vispārējo veselību un palīdz novērst uzturvielu trūkumu svara samazināšanas laikā.”

Leave a Comment