Mājas līdzekļi pret piena sēnīti

Daudzas sievietes kādā dzīves posmā saskaras ar piena sēnīti. Tā ir ļoti izplatīta problēma, par kuru daudziem ir kauns runāt.

Candida ir vienkārši rauga šūnu veids, kam ir daudz apakštipu. Katrs no tiem var izraisīt sēnīšu infekciju jebkurā ķermeņa vietā. Vairumā gadījumu tā rodas imūnsistēmas darbības traucējumu gadījumā.

Vispārīga informācija

Tomēr sievietēm kandidozes jeb piena sēnītes infekcijas ir diezgan izplatīta problēma. Pētījumi liecina, ka no 29% līdz 49% sieviešu ir bijušas piena sēnītes, un 10% sieviešu cieš no atkārtotas piena sēnītes.

Raugs ir normāla sieviešu intīmās zonas floras sastāvdaļa, un normālos apstākļos tā augšanu kavē citas baktērijas un sēnīšu šūnas, kas konkurē par vienu un to pašu vietu un enerģijas resursiem.

Ja apstākļi ir labvēlīgi, rauga šūnas vairojas un nogalina savus konkurentus, izraisot kairinājumu, iekaisumu, intensīvu niezi un izdalījumus, ko klasiski raksturo kā biezpiena konsistences izdalījumus.

Daudzām sievietēm tas rada apmulsumu, kā arī pārliecības zudumu. Ir pieejami efektīvi bezrecepšu medikamenti, taču piena sēnīšu atkārtošanās ir izplatīta, un var rasties rezistence pret medikamentiem, tāpēc, protams, daudzas sievietes meklē alternatīvus līdzekļus, lai ārstētu piena sēnīti.

Ir dabiski līdzekļi, kas var palīdzēt!

Borskābe

Tā ir vāja skābe, kas parasti ir pieejama kā izšķīdināma tablete. Kā jebkura dzīva šūna, arī raugs nes enzīmus, lai paātrinātu ķīmiskās reakcijas, kas nodrošina tā dzīvību, un šie enzīmi ir ļoti jutīgi pret vides skābumu.

Borskābe izjauc šo vidi, iznīcinot rauga fermentus un nogalinot šūnas. Sistemātiski pārskatot visus pētījumus, kuros borskābe salīdzināta ar parasto ārstēšanu, tika konstatēts, ka borskābe ir droša un efektīva alternatīva ārstēšanas metode sievietēm ar hronisku piena sēnīti, ja parastā ārstēšana ir neveiksmīga, un atkarībā no pētījuma tā darbojas 40-100 % gadījumu.

Šī terapija var izraisīt īslaicīgu kairinājumu, dedzinošu sajūtu, ūdeņainus izdalījumus un apsārtumu lietošanas vietā. Parasti efektīvs ārstēšanas kurss ilgst vienu līdz divas nedēļas.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru