Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2024. gada septembrī

Finansiālie panākumi septembrī būs pieejami lielākajai daļai cilvēku. Neskatoties uz to, šajā jomā zvaigžņu eksperti joprojām identificē noteiktus līderus pēc viņu zvaigžņu zīmes. Tie ir tie, par kuriem mēs runāsim.

Merkura retrograds beidzās vasaras beigās, tāpēc kopumā septembrim vajadzētu būt labam finanšu mēnesim jebkurai Zvaigžņu zīmei. Daudziem izdosies gūt panākumus, taču ir viens “bet”, un tas ir Marss, kas visu mēnesi būs ārkārtīgi destruktīvs, ko Venēra sāks piebalsot 23.septembrī.

Esiet pacietīgs un uzstādiet sev sasniedzamus mērķus, lai kļūtu par vienu no finansiāli veiksmīgākajiem cilvēkiem. Neuzņemieties nevajadzīgu risku un neuzticieties svešiniekiem svarīgus noslēpumus. Atcerieties aizvērtas mutes burvību.

Dvīņi

Finansiāli veiksmīgāko cilvēku sarakstu pirmajā rudens mēnesī ir vērts sākt ar Dvīņiem, jo ​​viņi ir starp tām zīmēm, kuras Merkurs ietekmē visspēcīgāk.

Tas nozīmē, ka, kamēr lielākā daļa cilvēku cieš no destruktīva Marsa, Dvīņi varēs izmantot mirkli, lai apsteigtu savus problēmu iegrimušos konkurentus, jo Merkurs daļēji segs Marsa atņemto motivācijas trūkumu.

Tagad nav laika kavēties. Mums jārīkojas ātri, pārdomāti un bez kavēšanās. Septembrī daudzi gribēs paņemt kādu lielāku pīrāga gabalu. Konkurence pieaugs debesīs.

Jaunava

Tāpat kā Dvīņi, Jaunava ir Merkura mīļākā, taču tā ir nedaudz mazāk atkarīga no Marsa. Šīs Zīmes pārstāvji spēs parādīt sev un apkārtējiem cilvēkiem maksimālu produktivitāti.

Jaunavas varēs izvilkt uzvaru no ienaidnieku nagiem. Ja agrāk bija kādas grūtības un problēmas, tās tagad var pārvērsties par kaut ko ļoti labu.

Lasi vēl: Viņu mājās ielidos Laimes putns: nosauktas 2 Zvaigžņu zīmes, kuras augusta beigās piedzīvos dzīvi mainošas pārmaiņas uz labo pusi – zvaigznes būs viņu pusē

Jaunavām noteikti vajadzētu biežāk ieklausīties savā intuīcijā un neaizmirst, ka tuvojas izlēmīgas rīcības laiks. Jo ātrāk šīs Zīmes cilvēki iesaistīsies finansiālajā cīņā, jo labāk būs.

Tāpat septembris Jaunavām ir ļoti izdevīgs laiks naudas ieguldīšanai un lielu pirkumu veikšanai. Runājot par stiprajām pusēm, Jaunavām to vajadzētu būt daudz, jo Venēra, kas 23. datumā zaudēs daļu enerģijas, ar tām gandrīz nav saistīta.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem arī veiksies nedaudz vairāk nekā visiem citiem cilvēkiem. Zvaigžņu eksperti viņiem iesaka mēneša sākumu pavadīt, meklējot jaunus vaļaspriekus un darbu.

Varat atvērt jaunu uzņēmumu un mēģināt gūt peļņu no saviem talantiem. Ūdensvīri jutīsies mierīgi un pārliecināti.

Šis ir ideāls laiks biznesa braucieniem un ainavu maiņai. Iespējams, ka Ūdensvīri saņems paaugstinājumu, ja vasaras beigās viņiem izdevās atrisināt kādu svarīgu problēmu vai pārspēt visus savus konkurentus ieņēmumu, pārdošanas apjomu un realizēto plānu ziņā.

Mēģiniet ievērot trīs vienkāršus noteikumus, kas palīdzēs palielināt ienākumus un samazināt izdevumus. Novēlu veiksmi un labvēlīgas finansiālas vēsmas rudens sākumā un dzīvē kopumā.

Leave a Comment