Omītes gardie un vienkārši pagatavojamie cepumi “Šokolādes cirtas”

Šodien es vēlos ar jums dalīties ar recepti, kas mani patiesi sajūsmināja un piešķīra jaunu dimensiju manu šokolādes gardumu baudīšanai — šokolādes-šokolādes cepumu recepte.

Esamā brīdī, kad pirmais kumoss nonāk jūsu mutē, jūs uzreiz sajutīsiet, kā kraukšķīgais un drupanais tekstūra apvienojas ar dziļu un intensīvu šokolādes garšu, kas pilnībā apbur jūsu garšas kārpiņas.

Šie cepumi izceļas ar savu izteikto šokolādes rūgtumu, kas ir tik tikai nedaudz jūtams, bet tieši tas piešķir cepumiem unikālu un neaizmirstamu raksturu.

Manuprāt, šie cepumi ir ideāls papildinājums kafijas tasītei, jo to bagātīgā šokolādes garša lieliski harmonizē ar kafijas aromātu un garšu, radot izcilu kombināciju.

Cepumi ir ne tikai lieliski piemēroti kā desertam vai kafijas pārtraukumam, bet arī lielisks veids, kā iepriecināt sevi un savus tuvākos ar kaut ko patiesi izsmalcinātu.

Ja arī jūs vēlaties izbaudīt šo šokolādes brīnumu, es ļoti iesaku izmēģināt šo recepti un ļaut sev iegremdēties šokolādes baudīšanas pasaulē.

Sastāvdaļas 12 gabaliņiem : sviests 175 grami kviešu milti 175 grami kakao pulveris 25 grami pūdercukurs 50 grami cepamais pulveris 1 tējk. vaniļas ekstrakts 1/4 tējk. lazdu rieksts 70 grami

Ēdienu gatavošanas recepte : Sausā pannā uz vidējas uguns apgrauzdē lazdu riekstus, līdz miza sāk plaisāt. Noņemam miziņu. Sviestu saputo ar pūdercukuru, kakao un vaniļas ekstraktu līdz krēmīgai konsistencei.

Pievieno ar cepamo pulveri izsijātus miltus un samīca biezu, viendabīgu mīklu.

Mīklu nevajadzētu mīcīt pārāk ilgi, pretējā gadījumā cepumi var izrādīties skarbi. Izmantojot konditorejas maisiņu ar uzgali, uz cepešpannas ielieciet cepumus ar apmēram 6-7 cm diametru.

Lai iegūtu perfektu cepumu tekstūru un garšu, cept šo recepti ir nepieciešams precīzi sekot šādiem soļiem: vispirms sakarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem pēc Celsija. Kad krāsns ir sasniegusi vēlamo temperatūru, ievietojiet cepumus cepešpannā un cepiet tos 7 minūtes.

Pēc šī laika, lai nodrošinātu vienmērīgu cepumu brūnināšanu un kraukšķīgumu, pagrieziet cepešpannu par 180 grādiem.

Cepiet cepumus vēl 7 minūtes, līdz tie iegūst zeltaini brūnu krāsu un kraukšķīgu tekstūru. Kad cepumi ir gatavi, izņemiet tos no cepeškrāsns un atdzesējiet uz režģa, lai tie pilnībā atdzistu un saglabātu savu ideālo formu un tekstūru. Šis ceptšanas paņēmiens palīdz nodrošināt, ka cepumi ir vienmērīgi izcepti un izcili kraukšķīgi.

Leave a Comment