Tikai 60 gadu vecumā mūžībā pēkšņi aizsaukts daudzu iemīļotais aktieris; “Man gribas raudāt un nezinu ko teikt”

Šodien izskanējušas ziņas par to, ka mūžībā aizsaukts iemīļots un labi zināms aktieris, kurš savas karjeras laikā paspēja piedalītos vairākos ievērojamos projektos. Viņam bija tikai 60 gadi. 

Aktieris Lenss Rediks visvairāk bija pazīstams ar lomām seriālā The Wire un John Wick filmās.

Saskaņā ar vairākiem avotiem, viņa pārstāvis apstiprināja, ka viņš aizgāja dabīgā ceļā savās mājās Losandželosā. Aktieris nesen bija sniedzis intervijas par savu lomu filmā John Wick: Chapter 4, kas tiks izlaista nākamajā nedēļā.

Lasi arī: Slavenais aktieris atzinies, ka ir smagi slims; “Tas, ko es nevēlos darīt, ir pārtraukt dzīvot, jo man ļoti patīk dzīvot.”

Šīs nedēļas sākumā viņš izvēlējās neapmeklēt filmas pirmizrādi Ņujorkā.

Redika pazīstamākā loma bija Baltimoras policijas leitnanta Sedrika Danielsa atveide HBO populārajā krimināldrāmā The Wire.  Tas bija rets prestižs šovs, kurā lielākoties bija melnie aktieri laikā, kad televīzija pārsvarā bija baltā krāsā. “Tikai pēc tam, kad es aizgāju no The Wire, es sapratu, ka tā nav parasta pieredze,” Rediks sacīja laikrakstam Guardian. Retrospektīvi es redzu, ka tas bija patiešām kas ārkārtējs.

2019. gada intervijā viņš to nosauca par “ikonisku vēstures gabalu” un ka jutās “ļoti laimīgs un lepns par savu paveikto darbu”.

 

Lielajā ekrānā Redika  zināmākā loma bija populārajā Džona Vika franšīzē.

Seriāla Wire radītājs Deivids Saimons izplatīja paziņojumu, paužot savas bēdas. “Izcils profesionālis, uzticīgs līdzstrādnieks, jauka dvēsele un draugs,” viņš rakstīja.

Vendels Pīrss, Redika līdzzvaigzne šovā, pauda cieņu viņam Twitter. “Cilvēks ar lielu spēku un žēlastību,” viņš rakstīja. “Tikpat talantīgs mūziķis, cik aktieris.  Pēkšņas negaidītas asas sāpīgas bēdas mūsu mākslinieciskajai ģimenei. Neiedomājamas ciešanas viņa  ģimenei un mīļajiem. Mans draugs. Tu atstāji savu mantojumu uz šīs zemes. RIP”

Lasi arī: Marta beigās trīs zvaigžņu zīmju dzīvēs, ar lielu iespējamību, gaidāmas milzīgas / pozitīvas izmaiņas

Cits aktieris  rakstīja: “Šokēts un apbēdināts par ziņām, ka Lenss Rediks ir aizgājis mūžībā. Patiesi sirdi plosoši. R.I.P. Mans draugs. Man tevis pietrūks.”

Režisors Džeimss Gunns arī tvītoja: “Lanss Rediks bija neticami jauks puisis un neticami talantīgs aktieris,” viņš rakstīja. “Tas ir sirdi plosoši. Sūtu mīlestību visai viņa ģimenei, draugiem un līdzstrādniekiem””brīnišķīgs aktieris; brīnišķīgs cilvēks”. Stīvens Kings tvītoja, ka viņš ir “brīnišķīgs aktieris; brīnišķīgs cilvēks”.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru